Geoana: Rivalitatea dintre PSD si PNL trebuie pusa la congelator

Sambata, 25 Septembrie 2010, ora 19:13
2029 citiri
Geoana: Rivalitatea dintre PSD si PNL trebuie pusa la congelator
Foto: Coralissinefa.wordpress

Mircea Geoana, presedintele Senatului, a declarat ca PSD si PNL trebuie sa puna "la congelator" rivalitatile, pentru moment, in conditiile in care obiectivul principal este daramarea Guvernului Boc.

Geoana a precizat ca intelege "obsesia" liberalilor in ceea ce priveste PSD, care este un partid mare si, momentan, partidul numarul unu in sondaje, dar si "germenul de rivalitate pentru ce va sa fie dupa alegerile viitoare". Liderul PSD a pus insa accentul pe unitate, in lupta cu Guvernul.

"Va fi o bataie intre stanga si dreapta, intre PSD si PNL, pentru urmatorii 20 de ani. (...) Eu cred ca orice rivalitate intre PSD si PNL trebuie, pentru moment pusa in congelator, va avea timp sa se dezvolte", a spus Mircea Geoana, la Realitatea TV.

Potrivit sefului Senatului, obiectivul minimal al Opozitiei este caderea Guvernului condus de Emil Boc, iar obiectivul maximal daramarea regimului lui Traian Basescu.

Social-democratul a precizat ca exista sanse ca UDMR sa nu mai ramana la guvernare, in conditiile in care, "daca raman la guvernare, asta inseamna ca garantat UDMR nu ramane in Parlament", la viitoarele alegeri..

Seful Senatului a comentat si limbajul folosit in ultima perioada la nivel politic, spunand ca acest model nu va fi urmat de liderii viitori. "In viata popoarelor si in viata natiunii romane exista cicluri, va veni un model politic care va fi opusul lui Basescu. Dupa Basescu nu mai vine alt Basescu, e prea mult un Basescu", a spus Geoana.

#Mircea Geoana, #Geoana PSD PNL, #Geoana rivalitate congelator , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza Westrop
Westrop
rank 5
"In viata popoarelor si in viata natiunii romane exista cicluri, va veni un model politic care va fi opusul lui Basescu"