Geoana vrea sa inregistreze pepenii de Dabuleni la OSIM

Duminica, 11 Iulie 2010, ora 17:37
1684 citiri
Geoana vrea sa inregistreze pepenii de Dabuleni la OSIM

Mircea Geoana le-a dat asigurari producatorilor de pepeni din Dabuleni, cu care a stat de vorba duminica, in Piata Sudului din Capitala, ca va face demersuri pentru inregistrarea produsului la OSIM, pentru a nu mai veni "niciun turc sa spuna ca e de Dabuleni".

Mircea Geoana a venit in piata insotit de sotia sa, Mihaela, si a stat printre producatori aproximativ o jumatate de ora, timp in care a discutat cu acestia despre problemele cu care se confrunta.

Geoana le-a spus producatorilor de pepeni din Dabuleni ca va inregistra produsul lor la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), "sa nu poata sa vina niciun turc sa spuna ca e de Dabuleni".

El a dat asigurari ca va mediatiza asociatia producatorilor din Dabuleni, "Casa Pepenilor", pentru a le facilita acestora accesul in piete si pentru a le creste vanzarile. Geoana, care este senator in colegiul Dabuleni din judetul Dolj, le-a mai spus producatorilor ca in curand va fi renovata si piata din localitate, astfel incat acestia vor avea conditii bune pentru a-si vine produsele.

Este important sa promovam produse romanesti

Social-democratul s-a oprit la un stand si a cumparat un pepene de Dabuleni de opt kilograme. Fiind intrebat de presa daca nu il gusta, sa se asigure ca e bun, Geoana a spus ca "totul e bun la Dabuleni" si a explicat ca ales pepenele "dupa sunet".

"Cred ca este important sa promovam produse romanesti. Este important si pentru producatorii din Dabuleni si din toata tara, dar si pentru consumatori, pentru bucuresteni sau pentru romani, sa incercam in limita posibilului sa eliminam intermediarii, pentru ca acestia scumpesc produsele si denatureaza competitia. (...) Sa dam garantia celor care cumpara ca pot cumpara un produs autentic romanesc, produs ca la mama lui, un brand puternic", a spus Mircea Geoana.

In timpul vizitei sale, presedintele Senatului a fost oprit de mai multi bucuresteni care s-au plans de lipsa banilor, unii dintre ei rugandu-l sa il dea jos pe presedintele Traian Basescu. Altii au fost mai putin impresionati de prezenta lui Geoana, ironizandu-l pentru vizita in piata.

"Ce faceti, iar candidati?", a spus un barbat care a trecut pe langa el.

"A avut o sansa in viata, dar n-a stiut sa se foloseasca de ea", a comentat un alt barbat care a trecut pe langa fostul candidat la presedintie, dupa care sotia l-a apostrofat sa-i spuna asta lui Geoana, nu ei.

In timp ce Geoana dialoga cu producatorii, o batrana s-a oprit langa multime si a intrebat pentru ce s-a strans lumea. "E domnul Geoana? Unde e, sa-l vad si eu? Ala in camasa? Ce barbat frumos!", a exclamat aceasta, dupa ce l-a identificat pe presedintele Senatului.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Mircea Geoana pepeni Dabuleni, #inregistra pepeni Dabuleni OSIM , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza tudor65
tudor65
rank 5
La cita minte are Geoana???la Dabuleni se cultiva pepeni,da corect dar saminta este olandeza (crimssoms sau cam asa ceva se vede dupa pepene)
Poza GB-e-Doby
GB-e-Doby
rank 5
Mircea Geoană - extaz şi agonie după alegerile prezidenţiale