Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana: Vrem sa schimbam organigrama Guvernului

Luni, 09 Februarie 2009, ora 12:05
2297 citiri
Geoana: Vrem sa schimbam organigrama Guvernului

Mircea Geoana a declarat ca vrea sa schimbe organigrama Guvernului pentru a da importanta care se cuvine functiei de comisar al Afacerilor Europene, ocupata in prezent de Vasile Puscas.

Cat despre numirea unui sef la DGIPI, aceasta se va face la propunerea lui Dan Nica.

"Nu am discutat nimic despre reinfiintarea unor noi ministere. Asteptam ca Dan Nica sa ocupe si portofolul MAI pana joi si sa fie incheiata aceasta problema.

Am pledat in continuare ca functia de comisar al afacerilor europene, ocupata de Vasile Puscas, sa aiba o pozitie pe masura importantei si asta se va face printr-o noua organigrama a Guvernului Romaniei. Nu se discuta azi (luni n.r.) de DGIPI, cand Dan Nica va prelua MAI atunci va face si numirile", a mai spus acesta.

Mircea Geoana a precizat ca in cadrul intalnirii membrilor coalitiei guvernamentale s-a hotarat ca bugetul sa devina operational saptamana viitoare.

"Vrem ca bugetul sa devina operational saptamana viitoare. Am discutat si despre bugetele locale si am avut discutii legate de modul in care s-ar putea identifica resurse suplimentare pentru cercetare", a mai precizat acesta.

Presedintele PSD a precizat ca Miron Mitrea este ultimul subiect care il preocupa astazi (luni n.r.) si nu stie prea multe despre candidatura sa pentru presedintia partidului.

In ceea ce priveste dosarul lui Adrian Nastase, Mircea Geoana a precizat ca acesta isi va spune in mod clar care este pozitia avand in vedere ca face parte din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

"Domnul Nastase isi va spune in mod clar care este pozitia sa si cred ca toti colegii nostri vor vota in functie de pozitia sa", a mai precizat Geoana.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Geoana, #schimbare organigrama Guvern , #stiri Mircea Geoana