Mircea Geoana primeste duminica delegatia FMI la Senat

Duminica, 09 Mai 2010, ora 08:27
1624 citiri
Mircea Geoana primeste duminica delegatia FMI la Senat

Delegatia FMI se intalneste duminica, la ora 09.00, cu seful Senatului, Mircea Geoana, urmand ca ulterior sa aiba intalniri si cu conducerile PSD si PNL.

Delegatia Fondului Monetar International se intalneste sambata cu premierul Romaniei, Emil Boc, la ora 15.00, urmand ca duminica sa se intalneasca si cu reprezentantii partidelor de Opozitie, PSD si PNL.

Liderul PSD, Victor Ponta, a confirmat ca social-democratii vor avea o intalnire cu delegatia FMI in Romania pentru a discuta despre situatia economica si acordul cu Fondul.

Conducerea PNL se intalneste duminica, incepand cu ora 10.30, la sediul central al partidului, cu delegatia FMI-CE.

Din partea PNL vor participa presedintele Crin Antonescu, secretarul general Radu Stroe si vicepresedintii Varujan Vosganian, Dan Radu Rusanu si Daniel Chitoiu.

Din delegatia FMI - CE vor face parte Jeffrey Franks - seful misiunii FMI, Tony Lybek - reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria si reprezentatul CE - Fabienne Ilzkovitz.

Delegatia FMI se intalneste in weekend cu Guvernul, PSD si PNL

Reprezentantii Fondului Monetar International, alaturi de cei ai Comisiei Europene (CE) si Bancii Mondiale, vor face o declaratie publica, cu privire la rezultatul negocierilor avute cu Guvernul Romaniei, luni, la ora 9.30, anunta FMI.

#Mircea Geoana, #Geoana FMI, #Geoana FMI Senat, #delegatie FMI, #FMI Romania discutii , #stiri Mircea Geoana
Comentarii