Simirad: Geoana, un lider indezirabil

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 22:46
2143 citiri
Simirad: Geoana, un lider indezirabil

Mircea Geoana ar fi fost un lider indezirabil, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, care a fost exclus din PSD dupa ce a declarat ca il sustine pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale.

"Am trait experienta cubaneza, cu liderul infailibil si trebuie sa va spun ce ma determina sa sprijin un lider care se crede infailibil de pe acum si da semne de autoritate nejustificat de mare, inconjurat de liderasi de provincie (...) care fac dreptate cu barda. M-am infruntat cu incapacitatea domnului Geoana, care absolut nevinovat sustine si intretine aceasta atmosfera", a declarat Simirad, la Realitatea TV,

Intrebat daca Mircea Geoana ar putea deveni ca liderul cubanez Fidel Castro, acesta a raspuns: "Nu cred ca ajungea ca un Castro, dar oricum un lider indezirabil in mod sigur. Domnul Geoana nu este capabil sa gestioneze problema conflictuala din Romania", a declarat Constantin Simirad.

Acesta a adaugat ca a fost extrem de nemultumit de declaratia facuta de Mircea Geoana, care afirma ca "e plin cimitirul" de oameni ca dansul.

"N-am apreciat cand domnul Geoana s-a exprimat ca e plin cimitirul de oameni indezirabili ca mine, este o replica ce nu ii serveste in campania electorala. Eu am fost locomotiva aici la Iasi, chiar daca am fost cu roti zimtate sau patrate. PSD are judetul Iasi din cauza mea", a declarat Simirad, adaugand ca vine in sprijinul lui Traian Basescu impreuna cu "osti multe".

Simirad a tinut sa precizeze ca decizia de a il sustine pe Basescu a fost una proprie, si ca nu a fost constrans de nimeni.

In ceea ce il priveste pe candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, Kelemen Hunor, acesta a declarat ca nu s-a luat o decizie in partid privind sustinerea unui alt candidat, si ca o astfel de decizie va fi luata numai dupa aflarea rezultatelor din turul intai.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Constantin Simirad, #Geoana lider indezirabil , #Traian Basescu