Turcan despre Geoana: Cand ai fost bichonul lui Vintu (...)

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 23:04
2291 citiri

Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, a declarat vineri ca presedintele considera lipsite de onestitate replicile acestuia cu privire la scandalul Vantu, in conditiile in care Geoana a fost "bichonul" lui Vintu.

"Presedintele considera ca declaratia domnului Geoana este una lipsita de onestitate, care confirma lipsa de caracter a acestuia", a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei a amintit ca, in campania electorala, Mircea Geoana ii facea vizite acasa lui Sorin Ovidiu Vintu. "Cand o tara intreaga a vazut ca ai fost bichonul lui Vintu si ca la comanda te-ai bagat cu el in jacuzzi la relaxare, sa vii dupa aceea sa spui ca altii au fost tovarasi cu el, asta-i culmea tupeului, pe romaneste", a declarat Turcan.

Mircea Geoana a declarat, vineri, la Brasov, ca arestarea lui Sorin Ovidiu Vintu reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".

"Prefer sa nu spun mai multe, dar cred ca ce pateste acum Sorin Ovidiu Vantu este doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi", a spus Geoana, la Brasov.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat preventiv, alaturi de soferul sau Alex Stoian si omul de afaceri Octavian Turcan, fiind acuzat de favorizarea infractorului in dosarul fugii din tara a lui Nicolae Popa, fost administrator Gelsor. Acesta a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Mircea Geoana, #Turcan Geoana bichon, #Turcan arestare Vintu , #Traian Basescu