Geoana il ironizeaza pe Ponta si anunta ca nu pleaca din PSD

Marti, 15 Februarie 2011, ora 21:20
4413 citiri
Geoana il ironizeaza pe Ponta si anunta ca nu pleaca din PSD

Mircea Geoana le da o veste proasta pesedistilor care l-ar vrea plecat din partid. Nu are de gand sa o faca si chiar ii da replici usturatoare mai tanarului sau sef, Victor Ponta, caruia ii atrage atentia: "pentru tot pesedistul, cred ca e mai bine sa-i excludem pe Basescu si pe Boc de la guvernare decat pe Geoana din partid".

"Dupa experientele din 2009 si din 2010, pot sa spun astazi cu tot glasul ca sunt mai pesedist ca oricand!", isi incepe Mircea Geoana o noua postare pe blog, in replica la ironiile recente ale lui Victor Ponta la adresa sa.

Ponta: Geoana nu face parte din PSD, e un om liber si independent

"De cateva luni, niste 'oameni de bine' nu mai pot trai de grija mea: ma plimba pe surse de la un partid la altul, ma dau exclus sau suspendat de fiecare data cand mi se rosteste numele, doar-doar mi-o veni gandul cel rau si ii voi scuti cu prezenta mea politica", comenteaza ironic Mircea Geoana zvonurile din presa potrivit carora ar intentiona sa se alature fostilor sai colegi Marian Sarbu si Cristian Diaconescu in UNPR.

Chiar a inceput sa-mi placa sa le tot stric unora visele

Geoana spune ca ii poate intelege, intr-o oarecare masura, pe cei care vor sa scape de el din PSD.

"Cand te dedulcesti la intriga politica de salon, ea ajunge sa iti placa mai tare decat contactul brutal cu electoratul care, din pacate, se incapataneaza sa ceara programe serioase si nu se entuziasmeaza cu monologuri la televizor", acuza Mircea Geoana, subliniind cu malitiozitate: "chiar a inceput sa-mi placa sa le tot stric unora visele".

Fostul lider al PSD spune ca atacurile la adresa sa ale propriilor colegi nu ii pot starni decat zambetul si ca independenta care i se atribuie de catre Ponta si de care "se cam face bascalie pe la colturi" este una reala, data de munca pe care a depus-o la partid si de milioanele de voturi castigate.

Cred ca e mai bine sa-i excludem pe Basescu si pe Boc de la guvernare decat pe Geoana din partid

Mircea Geoana ii da si lectii inlocuitorului sau la sefia PSD, pe care il ironizeaza la randu-i, remarcand ca nu face decat sa dea declaratii si sa se ia de el, in loc sa darame Guvernul.

"A fi pesedist nu inseamna sa te bati cu caramida in piept, aruncand ironii ieftine catre colegi de partid, ci aratandu-ti forta politica in bataliile electorale si parlamentare, daramand guverne prin motiuni de cenzura, castigand alegeri si aducandu-le oamenilor schimbarea pe care o cer cu insistenta. (...)

Pesedistul din tara nu are nevoie sa vada cum, intre doua declaratii pentru presa pe scari, presedintele partidului isi face timp sa-l excluda din gura pe fostul presedinte al formatiunii. Pesedistul asteapta sa vada cum cei in care si-a pus increderea fac tot ceea ce trebuie pentru ca previziunile basesciene (altul care nu mai poate de grija PSD!), legate de o noua tura de opozitie pentru PSD intre 2012 si 2016, sa nu aiba nici cea mai mica sansa de indeplinire", atrage atentia Geoana.

Fostul prezidentiabil PSD cere noii conduceri a partidului "mai multa maturitate si mai putina incrancenare pentru propria functie", precum si mai mult respect pentru "munca celor care au facut din PSD ecuatorul politicii romanesti".

"Pentru tot romanul si pentru tot pesedistul, cred ca e mai bine sa-i excludem pe Basescu si pe Boc de la guvernare decat pe Geoana din partid", le transmite de pe blog Mircea Geoana colegilor care par sa intentioneze sa se descotoroseasca de el.

Citeste si:
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocatul Adrian Cuculis a dat detalii referitoare la cererea controversată a lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, prin care a solicitat azil politic în Grecia. "Cum credeți că este...
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, rămâne în arest în Grecia până când va fi luată o decizie în privința extrădării în România, unde a fost condamnat la 10 ani de...