Geoana: Ponta e un rau care nu mai are voie sa stea in fruntea Guvernului (Video)

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 20:57
4818 citiri
Geoana: Ponta e un rau care nu mai are voie sa stea in fruntea Guvernului (Video)

Fostul presedinte PSD Mircea Geoana spune despre Victor Ponta ca "este un rau care nu mai are voie sa stea in fruntea Guvernului", dar ca acesta "e ca si plecat" din functia de prim-ministru.

"Pentru PSD, cel mai bun lucru ar fi un guvern proaspat cu aceeasi majoritate", a declarat fostul senator PSD, miercuri seara, intr-o emisiune la B1 Tv.

In plus, despre Victor Ponta a afirmat ca e un om care si-a pierdut credibilitatea.

"Ponta e ca si plecat din fruntea Guvernului", a subliniat Mircea Geoana, fiind de parere ca actuala majoritate poate sa dea un alt premier.

"Ceea ce cred ca este in acest moment o uriasa problema si pentru tara si pentru PSD este aceasta agatare a lui Victor Ponta de functia de prim-ministru si de presedinte de partid. Orice zi cu Victor Ponta e o zi de scufundare pentru PSD", mai sustine fostul lider social-democrat.

Geoana: Ponta l-a atacat pe Iohannis cu instrumentele propagandei ceausiste

De asemenea, referindu-se la prestatia sa din campania prezidentiala, Geoana a spus despre sine ca a fost "ireprosabil", dar si ca Victor Ponta "nu si-a dorit sa fie presedinte" si ca s-a simtit ezitarea in candidatura sa.

"Consider in continuare ca a facut o greseala ca a candidat la o varsta asa de frageda", a adaugat fostul ministru de Externe.

Referitor la Romania, acesta considera ca tara noastra "este in cea mai importanta si relevanta pozitie strategica pentru tot Occidentul din intreaga istorie a Romaniei. N-am fost niciodata mai importanti".

Despre o candidatura independenta la prezidentiale

De asemenea, Mircea Geoana a comentat ideea unei candidaturi independente la alegerile prezidentiale, in paralel cu cea a lui Victor Ponta din partea PSD.

"N-am vrut o candidatura independenta, poate am gresit. Mi s-a parut ca o forma de tradare, ca un pion folosit de altii pentru a subrezi sansele candidatului PSD. Poate am gresit, am crezut ca reputatia mea ar fi fost subrezita", a explicat fostul presedinte social-democrat.

Nu in ultimul rand, cu privire la o eventuala revenire in partid, acesta a spus: "Pot sa revin oricand. Foarte bine: apar la usa. Sunt copilarii ale unora care cred ca atunci cand vine Mosul, vine cu bata. Eu veneam cu cadouri".

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....