Trafic deviat pentru modernizarea zonei industriale a orasului

   

Trafic deviat pentru modernizarea zonei industriale a orasului
Primaria municipiului Tulcea a decis devierea traficului autovehiculelor de mare tonaj pentru a putea incepe lucrarile de modernizare a zonei industriale de la marginea orasului. Viceprimarul George Blejan a declarat, vineri, ca decizia de deviere a traficului care vizeaza in acelasi timp si impunerea unei limite de tonaj i-a nemultumit pe proprietarii unor spatii din zona care au solicitat accesul pe traseu si pentru autovehiculele de pana la 40 de tone. 'Am discutat cu reprezentantii firmelor private din zona si am stabilit de comun acord un traseu care va fi accesibil insa numai autovehiculelor de maximum 10 tone', a precizat viceprimarul Blejan.

Noul traseu de acces in zona industriala a orasului este strada Dianei-Alexandru cel Bun-Pescarilor-Prislav-Linistii-Gloriei-Nicolae Balcescu-Bariera Mahmudiei, pana la finele acestui an traficul pe strada Orizontului urmand sa fie inchis. 'Sunt deja instalate semne de circulatie, iar nerespectarea lor atrage sanctionarea conform prevederilor legale in vigoare, dar asta nu mai este problema noastra', a mentionat viceprimarul orasului Tulcea.

In februarie 2009, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, si secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL), Razvan Murgeanu, au semnat contractul de finantare pentru modernizarea zonei industriale de la marginea orasului, valoarea totala a proiectului, finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si cofinantat de la bugetul de stat, fiind de circa 9 milioane de euro, doua procente din aceasta suma urmand sa fie platite de la bugetul local.

In urma implementarii acestui proiect, se vor reabilita cinci kilometri de drum si peste 14.500 de metri lungime de conducte de apa, se va realiza reteaua de canalizare din zona industriala, se vor infiinta 12 statii de pompare a apei manajere si se va reabilita reteaua de iluminat public pe o lungime de cinci kilometri. ...citeste toata stirea
Sambata, 13 Februarie 2010, ora 09:44
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
PREMIERUL ORBAN, VIZITA DE LUCRU IN JUDEEsUL TULCEA
Premierul Ludovic Orban efectueaza astazi o vizita in judetul Tulcea, impreuna cu ministrul ...
"ORBAN SE POZEAZA CU PROIECTELE PSD DIN JUDEEsUL TULCEA, IN LIPSA UNOR REALIZARI LIBERALE "
Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban a fost catalogata de deputatul PSD Tulcea Anisoara Radu ...
Startul reabilitarii falezei, intarziat de probleme birocratice
"Am spus ca vom incepe lucrarile de modernizare a portului si falezei din muncipiu la data de 1 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor