Florin Călinescu, derapaj la emisiunea lui Buhnici: "A fost ideea lui Sârbu să băgăm niște gagici mișto. Nicio fată nu știe ce e ăla ofsaid"

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 21:38
6465 citiri
Florin Călinescu, derapaj la emisiunea lui Buhnici: "A fost ideea lui Sârbu să băgăm niște gagici mișto. Nicio fată nu știe ce e ăla ofsaid"
George Buhnnici și Florin Călinescu

Florin Călinescu a fost invitat la podcastul lui George Buhnici pentru a discuta despre planurile de viitor.

Florin Călinescu intenționează să dezvolte o platformă activă pe rețelele sociale unde își va expune comentariile și va da șansa unor tineri să se exprime și să își dezvolte aptitudinile.

"Am o adresă de YouTube.

Fac comentarii sociale, politice și despre traiul în România, despre cei care generează mizeria asta românească.

Eu nu știu cum să mă port cu prostia, cu un elev nedotat. Vreau să facă această treabă pe toată platformele astea, să zicem satiră politică, observațiile mele despre cultură, sport, agricultură...

Vreau să fac ceva pentru niște copii care nu au posibilitatea să pună lumină, să ia cadre, să joace. Și-ar dori să o facă, dar nu au posibilități. Vreau să lucrez cu oameni de pe stradă.

Un cenaclu dacă vrei, și pentru actori, să îndrum niște începători. Dar să văd ce ai fotografiat, să văd ce ai filmat", a spus Florin Călinescu.

În acest context, Florin Călinescu a declarat că femeile care prezintă știrile sportive din România sau sunt reportere nu au habar de fenomenul sportiv.

"Eu înnebunesc când văd prompterul și foile pe masă. Pun pariu cu tine că nicio fată de la emisiunile de știri de sport nu știe ce e ăla ofsaid sau tackling sau pasă la întâlnire sau minutul de prelungire.

A fost ideea lui Sârbu să aducă gagici. Să terminăm cu băieții, să băgăm niște gagici mișto, că și fotbaliștii sunt mai amabili la marginea terenului, vorbesc cu ele, de la Cristiano Ronaldo până la...", a declarat el.

#george buhnici, #Florin Calinescu, #podcast, #YouTube , #stiri vedete