Ministrul care reacționează după scandalul provocat de George Buhnici: „Este impardonabil”

Marti, 19 Iulie 2022, ora 17:34
11036 citiri
Ministrul care reacționează după scandalul provocat de George Buhnici: „Este impardonabil”
Vloggerul George Buhnici a iscat o întreagă dezbatere online FOTO Facebook/ George Buhnici

Unul dintre miniștrii Guvernului Ciucă a reacționat după declarațiile controversate ale vloggerului George Buhnici care și-a comparat soția cu „o minoră” și a criticat siluetele femeilor de pe litoral.

Ministrul Familiei Gabriela Firea a susținut într-o reacție pe Facebook că femeile nu trebuie tratate ca niște obiecte și a catalogat afirmațiile lui Buhnici drept „impardonabile”.

„Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! Femeile sunt egale cu bărbații. Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Desigur, nu este deloc rău să te pricepi, ca femeie, la cratiță, în condițiile în care din ce în ce mai mulți bărbați se laudă cu talentele lor de master chef. Ceea ce, din nou, este foarte bine”, a scris Firea pe Facebook.

„Am citit cu îngrijorare toate comentariile din spațiul public apărute în urma declarațiilor unei persoane publice. Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor. Toate acestea, când este vorba despre o persoană publică, urmărită de mulți fani, care are astfel puterea de a influența alți oameni”, a adăugat ministrul.

Prezent la festivalul Neversea, care a avut loc pe litoral în perioada 7-10 iulie, George Buhnici a acordat un interviu pentru Antena Stars.

În începutul intervenției sale, influencerul a spus că scopul pentru care oamenii merg vara pe litoral este legat de expunerea femeilor.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine”.

„Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a spus Buhnici.

Cine îi înlocuiește pe Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Diana Șoșoacă și Claudiu Tîrziu în Senatul României
Cine îi înlocuiește pe Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Diana Șoșoacă și Claudiu Tîrziu în Senatul României
Plenul Senatului a validat, miercuri, 17 iulie, în sesiune extraordinară, mandatele a patru noi senatori, în urma demisiei Gabrielei Firea, Vasile Dîncu, Diana Şoşoacă şi Claudiu Tîrziu,...
Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
Vasile Dîncu, europarlamentar și președintele Consiliului Național al PSD, a negat zvonurile despre destrămarea coaliției în acest an. Totuși, social-democratul a explicat că utilitatea...
#george buhnici, #Gabriela Firea, #declaratii scandaloase, #ministrul familiei , #ministri
  1. Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
  2. Adversarii Ursulei von der Leyen. Care sunt cele 3 grupuri suveraniste din Parlamentul European și ce le diferențiază
  3. Băsescu, scenariu bombă pentru maximizarea șanselor Kamalei Harris: „Biden să se retragă și din funcția de președinte”
  4. Un nou candidat intră în ring pentru alegerile prezidențiale. Politicianul a avut portofolii de ministru în trei guverne
  5. Mănăstirea din România care se delimitează de comportamentul Dianei Șoșoacă din PE: ”Este contrar Creștinismului”
  6. Traian Băsescu, avertisment sumbru: „România nu este pregătită să țină piept unei invazii ruse, să spunem 30 de zile”
  7. Traian Băsescu consideră că a fost cel mai bun, dar și cel mai rău președinte al României: „Depinde la ce televizor vă uitați”
  8. Analiza lui Băsescu privind prezidențialele: "Sunt cele mai necinstite alegeri". Pe cine vede fostul președinte intrând în al doilea tur
  9. Burduja anunță când va exista o definiție a consumatorului vulnerabil. Ce se întâmplă cu prețul la energie electrică
  10. Cum a dus Diana Șoșoacă circul din Parlamentul României la Bruxelles. Politicienii care ne-au făcut țara de râs în ultimii 17 ani