George W. Bush, operat la coloana

Autor: Ana Ilie
Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 11:25
2267 citiri
George W. Bush, operat la coloana

Fostul presedinte american, George W. Bush, a suferit o operatie in urma cu cateva luni, despre care presa americana a aflat abia acum.

Doua surse apropiate familiei Bush au vorbit despre o problema suparatoare la un disc vertebral, care l-a determinat pe Bush sa se opereze, scrie Huffington Post.

Al 43-lea presedinte si sotia sa, Laura, au petrecut intreaga luna ianuarie in Florida, in asa fel incat George Bush sa se poata recupera dupa operatia chirurgicala.

Doctorii i-au spus lui Bush sa renunte la golf pana cand i se vindeca spatele, insa acesta a reusit sa se strecoare la cel putin o partida in Florida.

George Bush nu este singurul membru al familiei cu probleme de sanatate. Tatal sau, fostul presedinte George H.W. Bush, a petrecut recent aproape doua luni la Spitalul Metodist din Houston, unde a fost tratat pentru o tuse persistenta si febra.

George Bush se pregateste pentru deschiderea bibliotecii sale prezidentiale, la Universitatea Metodista Sudica din Dallas, Texas. Bush a reusit sa stranga din donatii cei 500 de milioane de dolari necesari acestei initiative. Biblioteca va fi deschisa publicului pe 1 mai 2013 si la 25 aprilie va avea loc o ceremonie la care vor participa toti cei cinci fosti si actuali presedinti americani in viata - Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, insotiti de sotii.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#George Bush operatie spate, #George Bush operat coloana , #presedinte SUA
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Asta avea probleme si cu capul. O fi fost operat si-acolo?