Casa Alba: Nu incearca nimeni sa lanseze un razboi cu Iranul

Miercuri, 12 Martie 2008, ora 17:09
1059 citiri
Casa Alba: Nu incearca nimeni sa lanseze un razboi cu Iranul

Casa Alba a dat asigurari miercuri ca nimeni din cadrul Guvernului nu incearca sa intre in razboi cu Iranul, desi presedintele George W. Bush si-a rezervat toate optiunile, relateaza AFP.

"Nu exista nimeni in aceasta administratie care sa sugereze altceva decat o abordare diplomatica privind Iranul", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Dana Perino, a doua zi dupa demisia amiralului William Fallon, comandantul american pentru Orientul Mijlociu.

Amiralul Fallon, aflat in conflict cu administratia Bush pentru politicile desfasurate in regiune, a fost descris intr-un articol recent drept principalul obstacol in calea lui Bush in a declara razboi Iranului.

"Cred ca este absurd", a spus purtatorul de cuvant, reactionand la acuzatiile opozitiei democrate, potrivit careia administratia Bush nu tolereaza opiniile diferite din partea militarilor.

Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Explozii au fost auzite, în această dimineață, în apropierea unui aeroport din orașul Isfahan, situat în centrul Iranului. Agenția de presă iraniană de stat IRNA și alte surse locale...
Care este cea mai importantă armă a Iranului
Care este cea mai importantă armă a Iranului
Principalele arme ale Iranului nu sunt bombele atomice. În ciuda fricii internaționale, țara nu a dezvoltat niciodată un arsenal nuclear. Cea mai puternică armă a regimului de la Teheran...
#Casa Alba, #razboi, #Iran , #stiri George Bush