Cele mai indraznete teorii ale conspiratiei (Galerie foto)

Duminica, 07 Septembrie 2008, ora 22:50
10249 citiri
Cele mai indraznete teorii ale conspiratiei (Galerie foto)

In fiecare zi se nasc zeci de noi teorii legate de evenimentele care se produc in jurul nostru. Unele au la baza motivatii serioase, stiintifice, insa altele par simple scorneli ... insa e posibil sa fie adevarate?

Reptile humanoide extraterestre domina Pamantul

Potrivit reporterului BBC David Icke, reptilele humanoide sunt in spatele unei conspiratii la nivel mondial de manipulare a omenirii.

El sustine ca majoritatea liderilor, de la William Jefferson Clinton, Hillary Rodham Clinton, Barack Obama si George W. Bush la membrii familiei Regale din Marea Britanie, sunt, de fapt, reptile de peste doi metri care beau sange si provin de pe steaua Alpha Draconis.

O confidenta de-a printesei Diana, Christine Fitzgerald, a spus intr-un interviu pentru David Icke ca Diana i-a dezvaluit ca intreaga familie regala e alcatuita din reptile extraterestre care au capacitatea de a-si schimba forma. David Icke si altii pretind ca si presedintele SUA George W Bush si familia sa fac parte din aceasi familie extraterestra.

In opinia lui Icke, politica dusa in SUA dupa atentatele de la 11 septembrie este strategia adoptata de reptilele humanoide de a inrobi americanii. El crede ca reptilele au venit pe Pamant de pe constelatia Draco.

Israelul ataca scolaritele palestiniene cu guma de mestecat afrodisiaca

Autoritatile palestiniene au demascat planul diabolic al Israelului de a raspandi in scolile din teritoriu o guma de mestecat speciala care contine un hormon sexual.

Palestinienii au testat guma suspecta si au aflat ca aceasta continea progesteron, care determina un comportament sexual ce in termeni legali se numeste hartuire si impiedica, de asemenea, si o aparitie a unei sarcini nedorite.

Autoritatile palestiniene au confiscat 200 de tone de guma numai in orasul al-Khalil. The Washington Post arata, intr-un articol, ca un chimist de la Universitatea Hebrew a testat guma si nu a descoperit nimic neobisnuit, insa majoritatea palestinienilor cred cu tarie in

aceasta teorie.

"Daca a fost posibil sa trimita o nava pe Marte, e posibil sa faca si o 'guma sexuala'. Este pana la urma un razboi", a spus un palestinian citat de The Washington Post.

Fontul Wingdings, cod secret pentru teroristi

Wingdings este un font inclus in toate versiunile Microsoft Windows. In 1992, la doar cateva zile de la lansarea Windows 3.1, s-a descoperit ca scrierea literelor NYC in Wingdings genera un cap de mort si oase incrucisate, Steaua lui David si semnul de Ok, cu degetul mare indreptat in sus. Acesta poate fi interpretat ca un mesaj de aprobare a omorarii evreilor, in special a celor din New York.

Microsoft a negat ca ar fi facut asta intentionat. O legenda urbana care s-a raspandit dupa atentatele de la 11 Septembrie spune ca mesajul a fost transmis tot prin Wingdings. Astfel, insiruirea Q33NY, reprezinta un avion, apoi doua documente ce seamana cu doi zgarie-nori, urmate de un craniu si doua oase incrucisate si Steaua lui David.

Asta arata ca un avion se pregateste sa intre in World Trade Center, cu mesajul "moarte pentru evrei". "NY" ar fi New York, iar "Q33" poate fi numarul unui avion.

In orice caz teoria nu prea sta in picioare deoarece atacul nu i-a vizat stric pe evrei, iar niciunul dintre avioanele care au zburat in acea zi nu au avut indicativul Q33.

Insa asta nu-i opreste pe cei care isi doresc sa vada si alte conspiratii in combinatiile caracterelor Wingdings.

Stephen King l-a omorat pe John Lennon

Cartea "Adevarul despre moartea lui Lenon" a lui Steve Lightfoot arata ca John Lenon a fost tinta unui asasinat politic pus la cale de Ronald Reagan, Richard Nixon si de... scriitorul Stephen King.

Lightfoot sustine ca pe prima pagina a mai multor ziare importante se puteau distinge coduri folosite de Guvern care dezvaluiau tinta si adevaratul criminal, cu doua luni inainte de asasinat.

Evul Mediu nu a existat. 2008 este, de fapt, 1711

Ipoteza Timpului Fantoma a fost dezvoltata de Heribert Illig in 1991. El sugereaza ca Evul Mediu, mai exact perioada cuprinsa intre anii 614 si 911 d. Hr. nu a existat, iar artefactele atribuite acestei perioade sunt din alte timpuri, personalitatile reprezentative fiind inventate. Majoritatea istoricilor considera drept eronata aceasta teorie.

Pentru vestul Europei, Illig sustine ca prezenta arhitecturii romane in secolul X este o dovada ca mai putin de jumatate de mileniu ar fi putut sa treaca de la caderea Imperiului Roman.

Teoria mai spune ca in timpul introducerii calendarului Gregorian in Europa (1582 d. Hr.) pentru a compensa o discrepanta de 10 zile aparuta la trecerea de la calendarul Iulian, multe date au fost falsificate, creandu-se, astfel, o diferenta mult mai mare.

Paul McCartney este mort. Actualul este doar o sosie

Presupusa moarte a membrului Beatles Paul McCartney este subiectul unui zvon ce a aparut prima oara in octombrie 1969. Sustinatorii acestei teorii spun ca McCartney a murit intr-un accident de masina la sfarsitul anului 1966 si a fost inlocuit cu o sosie inainte de inregistrarea "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Zvonurile au inceput cand prezentatorul radio Russ Gibb a primit un telefon de la un ascultator care sustinea ca McCartney ete mort, iar restul trupei, in special John Lenon, a presarat indicii in mai multe piese pentru ca fanii sa-si dea seama de acest lucru.

Zvonul a murit in 1970 cand McCartney a aparut pe coperta revistei Newsweek, insa exista inca multi sustinatori ai acestei teorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#teorii, #conspiratii, #indraznete, #George Bush, #reptile, #extraterestrii , #stiri George Bush