Seful campaniei lui George W. Bush recunoaste ca e homosexual

Joi, 26 August 2010, ora 18:52
1449 citiri
Seful campaniei lui George W. Bush recunoaste ca e homosexual
foto: AP

Fostul sef de campanie electorala al lui George W. Bush si presedinte al Comitetului National Republican, Ken Mehlman, a recunoscut public ca este homosexual.

"Am avut nevoie de 43 de ani pentru a ma obisnui cu aceasta latura a vietii mele. Fiecare are drumul sau, are propria calatorie de facut, iar eu, in ultimele luni, le-am marturisit familiei, prietenilor, fostilor si actualilor colegi (orientarea mea sexuala), iar toata lumea s-a purtat minunat si m-a sustinut", i-a declarat Ken Mehlman unui reporter special al CBS News, in timpul unui interviu, dupa ce a recunoscut ca este homosexual.

Mehlman a fost presedintele Comitetului National al Partidului Republican din 2005 pana in 2007, dupa ce a servit ca sef de campanie electorala pentru George W. Bush si Dick Cheney, in cursa pentru Casa Alba din 2004.

Mai mult, in timpul primului mandat al lui George W. Bush, Ken Mehlman a lucrat ca director politic al Casei Albe.

Melhman sustine ca a ajuns de curand la concluzia ca este homosexual si ca vrea sa devina un avocat al casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Declaratia sa vine inaintea participarii sale la o importanta strangere de fonduri organizata de Fundatia Americana pentru Drepturi Egale (AFER), ce militeaza pentru casatoriile homosexuale.

Fostul angajat al Casei Albe sustine ca George W. Busch "nu este homofob", insa administratia sa a folosit intitiative antihomosexuali in scopuri politice.

Dezvaluirea lui Melhman vine dupa ce militantul Mike Rogers a incercat ani de zile sa-l faca pe acesta sa-si recunoasca adevarata identitate sexuala.

"Ken Mehlman este ingrozitor de homofob si indiferent de cat de bine orchestrata a fost marturisirea lui, comunitatea noastra (gay) il considera raspunzator pentru faptele din trecut", a declarat Rogers, la aflarea vestii.

Activistul il considera pe "proaspatul homosexual" Melhman responsabil de "conducerea celei mai anti-gay campanii prezidentiale din istorie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Ken Mehlman homosexual, #george bush homosexual, #republican homosexual casa alba , #stiri George Bush
Comentarii
Poza marin_neagu
marin_neagu
rank 5
Noi cati homosexuali om avea in guvern?