George Clooney construieste un buncar pentru a-si proteja sotia

Marti, 15 Martie 2016, ora 13:54
6577 citiri
George Clooney construieste un buncar pentru a-si proteja sotia
Foto: Hepta.ro

George Clooney ia masuri extreme de securitate. Actorul ar fi luat decizia extrema de a construi un buncar in interiorul resedintei sale din Berkshire, vestul Londrei, pe langa alte masuri de securitate prevazute de actor pentru a-si proteja sotia, Amal, avocat extrem de cunoscut la nivel mondial, care a primit recent amenintari cu moartea.

In prezent, Amal Clooney este implicata, printre altele, in procesul lui Mohamed Nasheed, fost presedinte al Maldivelor in perioada 2008-2012, care se afla in inchisoare pentru terorism si risca o pedeapsa de 13 ani pentru abuz de putere. Avocata britanica de origine libaneza pledeaza pentru dreptul clientului sau de a efectua pedeapsa la domiciliu, asa cum s-a intamplat pana la inceputul lunii martie, cand masura a fost revocata.

George Clooney, despre sotia sa: Cam asta e tot ce fac eu acum

Organizatia Amnesty International a spus despre condamnarea lui Nasheed ca ar fi fost "motivata politic", iar SUA si-au exprimat preocuparea pentru modul in care a decurs procesul acestui om politic, activist pentru apararea drepturilor omului si conservarea mediului inconjurator, care a fost primul presedinte ales democratic din Maldive.

In contextul pregatirii apararii procesului lui Nasheed, avocata Amal Clooney a fost amenintata cu moartea, ceea ce l-a determinat pe sotul ei sa ia masuri de protectie.

Presa a scris deja ca primele masuri luate de Clooney au constat in angajarea de bodyguarzi si sofer, atat pentru el cat si pentru sotia sa, si in instalarea unor camere de supraveghere in jurul imobilului, din cauza carora a intrat in conflict cu vecinii. In final, starul de cinema a fost nevoit sa nu mai monteze dispozitivele respective la o inaltime de sase metri, cum era planul initial, ci la doar trei metri peste nivelul solului.

Nunta lui George Clooney in imagini si cele mai picante detalii (Galerie foto&Video)

Se pare insa ca actorul a considerat aceste initiative insuficiente, asa incat dispus construirea unui buncar in interiorul casei, un spatiu proiectat impotriva "focului, bombelor si rezistent la atacuri". Dupa ce a coprodus filmul "Argo", Clooney pare sa fi invatat care sunt cele mai bune metode pentru a proteja o persoana, scrie ziarul spaniol ABC.

"Masurile de securitate sunt mai mult pentru ea decat pentru el. Amenintarile cu moartea sunt destule de grave", a comentat oficialul districtului, Paul Harrison, care s-a implicat personal in protectia sotiei lui Clooney.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#George Clooney construieste buncar, #George Clooney buncar sotie, #George Clooney buncar Amal , #Amal Alamuddin
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
George Clooney construieste un buncar pentru a-si proteja sotia !