George Clooney se lansează într-un nou proiect. Ce planuri are renumitul actor american

Marti, 07 Februarie 2023, ora 17:08
1884 citiri
George Clooney se lansează într-un nou proiect. Ce planuri are renumitul actor american
George Clooney va regiza un serial FOTO facebook

Actorul George Clooney va regiza un remake american al serialului "Le Bureau des Légendes", care a fost redenumit şi se va intitula "The Department", au anunţat luni producătorii francezi ai serialului original şi postul american de televiziune cu plată Showtime, potrivit AFP.

"Acest thriller de spionaj va fi ancorat în universul serviciilor secrete americane şi în contextul geopolitic recent, inspirându-se în mare măsură din mărturiile unor foşti agenţi CIA", au precizat într-un comunicat reprezentanţii companiei franceze de producţie TOP şi cei de la Federation Studios, compania aflată în spatele serialului original. Filmările sunt programate pentru 2023.

George Clooney va fi, de asemenea, unul dintre coproducătorii serialului american.

"Nu am fi putut visa la un afiş mai bun decât cel cu George Clooney şi Showtime pentru versiunea nord-americană a serialului 'Le Bureau des Légendes'", a declarat Guillaume Pommier, directorul Federation Studios, în comunicat.

"Pasiunea şi ambiţia pe care le împărtăşim cu ei pentru acest serial incredibil, combinate cu forţa Showtime, vor face minuni pentru a aduce 'The Department' în faţa publicului internaţional", a adăugat el.

Pentru moment, nu au fost oferite informaţii cu privire la distribuţia producţiei americane.

"Le Bureau des Legendes", un serial-vedetă al postului Canal+, a fost vândut în peste 100 de ţări şi a fost lăudat chiar de către DGSE (Direcţia Generală pentru Securitate Externă - serviciul secret în care lucrează personajele din serialul francez) pentru realismul său.

Regizorul francez Éric Rochant (cunoscut pentru "Les Patriotes") a fost "showrunner-ul" (scenarist-producător) producţiei originale încă de la sezonul de debut, difuzat în 2015, înainte ca, pentru cel de-al cincilea şi ultim sezon, difuzat în 2020, să îi cedeze locul lui Jacques Audiard, regizorul filmelor "Un prophete" şi "The Sisters Brothers".

Serialul a urmărit paşii acestor agenţi francezi sub acoperire trimişi în străinătate (supranumiţi "legende") în jurul unui personaj central, Malotru, interpretat de actorul francez Mathieu Kassovitz.

Eveniment Quarterly Report

Moment istoric. Soldatul american care s-a refugiat în Coreea de Nord a fost recuperat de Statele Unite
Moment istoric. Soldatul american care s-a refugiat în Coreea de Nord a fost recuperat de Statele Unite
Travis King, soldatul american care a fugit în Coreea de Nord în iulie, este în custodia SUA şi se îndreaptă spre casă după ce a fost expulzat de Coreea de Nord în China, informează...
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
#George Clooney, #serial, #american, #remake, #spioni , #stiri vedete
Comentarii
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Clooney, un actor foarte rafinat,