George Clooney se lansează într-un nou proiect. Ce planuri are renumitul actor american

Marti, 07 Februarie 2023, ora 17:08
2061 citiri
George Clooney se lansează într-un nou proiect. Ce planuri are renumitul actor american
George Clooney va regiza un serial FOTO facebook

Actorul George Clooney va regiza un remake american al serialului "Le Bureau des Légendes", care a fost redenumit şi se va intitula "The Department", au anunţat luni producătorii francezi ai serialului original şi postul american de televiziune cu plată Showtime, potrivit AFP.

"Acest thriller de spionaj va fi ancorat în universul serviciilor secrete americane şi în contextul geopolitic recent, inspirându-se în mare măsură din mărturiile unor foşti agenţi CIA", au precizat într-un comunicat reprezentanţii companiei franceze de producţie TOP şi cei de la Federation Studios, compania aflată în spatele serialului original. Filmările sunt programate pentru 2023.

George Clooney va fi, de asemenea, unul dintre coproducătorii serialului american.

"Nu am fi putut visa la un afiş mai bun decât cel cu George Clooney şi Showtime pentru versiunea nord-americană a serialului 'Le Bureau des Légendes'", a declarat Guillaume Pommier, directorul Federation Studios, în comunicat.

"Pasiunea şi ambiţia pe care le împărtăşim cu ei pentru acest serial incredibil, combinate cu forţa Showtime, vor face minuni pentru a aduce 'The Department' în faţa publicului internaţional", a adăugat el.

Pentru moment, nu au fost oferite informaţii cu privire la distribuţia producţiei americane.

"Le Bureau des Legendes", un serial-vedetă al postului Canal+, a fost vândut în peste 100 de ţări şi a fost lăudat chiar de către DGSE (Direcţia Generală pentru Securitate Externă - serviciul secret în care lucrează personajele din serialul francez) pentru realismul său.

Regizorul francez Éric Rochant (cunoscut pentru "Les Patriotes") a fost "showrunner-ul" (scenarist-producător) producţiei originale încă de la sezonul de debut, difuzat în 2015, înainte ca, pentru cel de-al cincilea şi ultim sezon, difuzat în 2020, să îi cedeze locul lui Jacques Audiard, regizorul filmelor "Un prophete" şi "The Sisters Brothers".

Serialul a urmărit paşii acestor agenţi francezi sub acoperire trimişi în străinătate (supranumiţi "legende") în jurul unui personaj central, Malotru, interpretat de actorul francez Mathieu Kassovitz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Germania a arestat trei persoane bănuite că ar fi spionat pentru China în domeniul tehnologiei militare
Germania a arestat trei persoane bănuite că ar fi spionat pentru China în domeniul tehnologiei militare
Oficialii germani au declarat luni, 22 aprilie, că trei cetățeni germani au fost arestaţi sub suspiciunea că au colaborat cu serviciile secrete chineze pentru a le facilita accesul la...
Americanii au adus la noi în țară cel mai nou sistem anti-dronă. Militarii români au început antrenamentele
Americanii au adus la noi în țară cel mai nou sistem anti-dronă. Militarii români au început antrenamentele
Militari din Divizia Aeropurtată 101 au desfășurat, în țara noastră, la Capu Midia, un exercițiu tactic cu trageri reale, cu cel mai nou sistem anti-dronă al Armatei SUA. Sistemul M-LIDS...
#George Clooney, #serial, #american, #remake, #spioni , #stiri vedete