Cine este Amal, viitoarea doamna Clooney?

Joi, 01 Mai 2014, ora 10:12
4181 citiri
Cine este Amal, viitoarea doamna Clooney?
Sursa: laineygossip.com

De profesie avocat, Amal Alamuddin are 36 de ani si este considerata o "frumusete cu creier". Dincolo de "performanta" de a-l seduce pe cel mai vanat burlac de la Hollywood, Amal are in palmares numeroase reusite profesionale.

Nascuta in Liban, la Beirut, Amal vorbeste trei limbi straine, franceza, engleza si araba, si a studiat Dreptul la Londra, unde s-a stabilit din 2011, informeaza L'Express.

Specializata in drepturile omului, Amal Alamuddin lucreaza in cadrul firmei Doughty Street Chambers. Ea l-a aparat pe celebrul Julian Assange, fondatorul Wikileaks, ferindu-l de extradarea in Suedia.

Frumoasa libaneza colaboreaza si cu Kofi Annan, fost secretar general al ONU, pe care il consiliaza in problemele legate de Siria. La randul lui, George Clooney este implicat in cauze precum Darfour. O parte din banii castigati de actor dintr-o reclama sunt investiti intr-un satelit aflat desupra Sudanului, care are ca scop supravegherea lui Omar Al-Bashir, presedintele acestei tari.

Cum a debutat relatia lui Clooney cu actuala logodnica: pus la punct de la inceput

Amal Alamuddin a fost aleasa de catre site-ul Your Barrister Boyfriend "femeia cea mai sexi din baroul londonez". Ea este descrisa ca "atingand idealul aparent inaccesibil al feminitatii contemporane: este de o frumusete care iti taie respiratia si are o inteligenta sclipitoare".

Amal i-a fermecat si pe parintii lui Clooney, care au descris-o ca fiind sarmanta si incantatoare.

Logodna lui George Clooney, cea mai buna idee. Parintii sunt incantati

#Amal Alamuddin, #logodnica George Clooney , #relatii