Femeile din viata lui George Clooney (Galerie foto)

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 07:20
3906 citiri
Femeile din viata lui George Clooney (Galerie foto)
Foto: The Mirror

George Clooney este fara dar si poate unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, fapt pentru care il aduce si in postura de unul dintre cei mai cautati barbati din America.

Cariera sa impresionanta, dar si relatiile cu diferite frumuseti ale lumii l-au adus in atentia jurnalistilor. Whos Dated Who a realizat o lista cu femeile care la un moment dat i-au fost partenere lui Clooney.

Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

In anul 1987 actorul s-a cuplat cu o colega de breasla, Kelly Preston. Relatia lor a luat sfarsit dupa doi ani.

In acelasi an in viata sa si-a facut aparitia Talia Balsam, actrita cunoscuta pentru rolul din Crawspace. Idila lor a durat pana in 1993, cand la bratul lui Clooney si-a facut aparitia Elizabeth Daily. Karen Duffy a avut o aventura cu George Clooney in 1995. La fel si Kimberly Russell.

Barbatii din viata lui Sharon Stone

Dupa un an de zile, burlacul de la Hollywood a picat in mrejele Vendelei Kirsebom Thomessen.

Apoi a fost cucerit de Celine Balitran, urmand Lucy Liu in 2000. In acelasi an presa a speculat pe baza unei relatii cu Julia Roberts.

Simpatica blonda Traylor Howard, care a jucat in "Monk", i-a fost si ea partenera lui George Clooney. Timp de cativa ani, actorul a fost fidel unei singure femei, Lisa Snowdon. Cei doi au fost impreuna la inceputul anilor 2000, iar in 2008 presa sustinea ca el si-ar dori sa se impace cu Lisa.

Jennifer Siebel Newsom, Mariella Frostrup, Krista Allen, Monika Jakisic, Sarah Larson si frumoasa Elisabetta Canalis se afla pe lista cu cuceririle actorului.

In ultimii ani, Clooney a avut o relatie cu Stacy Keibler, insa presa a relatat in urma cu cateva zile ca cei doi nu mai formeaza un cuplu.

Eveniment Quarterly Report

Decizie radicală luată de George Clooney, după 21 de ani
Decizie radicală luată de George Clooney, după 21 de ani
Actorul George Clooney a scos la vânzare vila de pe Lacul Como pe care o deţine de 21 de ani, relatează People. Vila Oleandra, deţinută de actorul în vârstă de 62 de ani, este în...
Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat joi, 28 septembrie, în cadrul Conferinţei Europene a preşedinţilor de parlamente din statele membre ale Consiliului Europei care are loc la...
#George Clooney relatii, #George Clooney aventuri, #George Clooney femei relatii, #George Clooney actor, #George Clooney , #relatii
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Cel mai tare armäsar "Clööny"