George Clooney se insoara luni: Cine vine la nunta

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 13:49
6123 citiri
George Clooney se insoara luni: Cine vine la nunta
Foto: glamourmagazine.co.uk

Venetia este "invadata" in acest weekend de vedete de top de la Hollywood, invitate sa participe la cea mai asteptata casatorie a anului, cea dintre George Clooney si Amal Alamuddin, logodnica sa de 36 de ani, o avocata de origine britanica.

"George Clooney si Amal Alamuddin se casatoresc luni, la Venetia, oameni buni. Da, data a fost, in sfarsit, aflata. Celebrul actor american a fost vazut vineri, plimbandu-se impreuna cu logodnica sa la bordul unui iaht in apropiere de Venetia", anunta Glamour Magazine.

Totul este organizat in cel mai mic detaliu. Ambarcatiunea nu a fost aleasa intamplator, fiind una vintage, cu numele "Amore".

Pentru luni, oficialitatile orasului au anuntat deja ca zona din jurul primariei va fi inchisa de la pranz pana in jurul orei 14.00, masura fiind necesara din cauza afluxului mare de persoane si vedete de top care vor fi prezente la un eveniment in zona.

"Nu putem da nicio informatie, pentru ca este un eveniment privat, dar se zvoneste ca la eveniment sunt asteptate peste 150 de staruri de la Hollywood", a declarat purtatorul de cuvant al primariei din Venetia, relateaza sursa citata.

Pana la ceremonia civila, care va fi oficiata la primaria din Venetia, in weekend sunt asteptate vedete de top, printre care Brad Pitt si Angelina Jolie, Bono, Matt Damon, Cindy Crawford si Lara Del Rey. Autoritatile locale au anuntat deja restrictii de circulatie pe Canale Grande, principalul canal al orasului italian, pentru a permite circulatia de la Hotelul Cipriani, singurul hotel de 7 stele, catre resortul Aman, unde ar urma sa aiba loc petrecerea.

Potrivit Daily Mail, celebrul cuplu nu putea gasi o locatie mai potrivita, fiind vorba de "o cladire superba, construita in 1550, in care accesul este posibil numai cu barca". Hotelul are o panorama superba, o biblioteca cu vedere la Canale Grande, o terasa pe acoperis si mai multe gradini private.

In privinta tinutei pe care o va purta viitoarea mireasa, se pare ca va fi vorba de o rochie semnata Alexander McQueen, informeaza presa de peste Ocean. Nu este nimic oficial, insa zvonurile in acest sens au aparut dupa ce logodnica lui Clooney a fost vazuta, la inceputul lunii, iesind din magazinul pe care celebrul designer il are la Londra.

George Clooney si Amal Alamuddin si-au facut publica relatia in octombrie 2013, cand au aparut impreuna la un eveniment la Londra. La mai putin de un an, au anuntat nunta, desi Clooney declarase, dupa esecul primei casnicii, ca nu se va mai insura niciodata.

G.F.

#george clooney nunta venetia, #clooney casatorie locatie zi, #vedete invitate clooney nunta , #relatii
Comentarii
Poza curechila
curechila
rank 5
Wictorel e asteptat la poze...