Cand celebritatile se tin de farse - Staruri cu umor (Galerie foto)

Sambata, 02 August 2014, ora 12:50
5489 citiri
Cand celebritatile se tin de farse - Staruri cu umor (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Pana si covorul rosu poate deveni plictisitor. Ce faci atunci? Afisezi cea mai tampa mimica de care esti in stare si te bucuri cand auzi clicul aparatului de fotografiat, mandru nevoie-mare ca farsa ta va ramane pentru posteritate.

Asa par sa fi gandit multe staruri care au stricat pozele perfecte ale altor vedete, ce-si afisau zambetul studiat, la evenimente cu staif. Printre farsori se afla, conform US Weekly, inclusiv George Clooney, Jared Leto sau Lupita Nyong'o, vedete despre care habar n-aveai ce rezerve inepuizabile de umor au.

Vedete care se fac de ras cantand la karaoke (Galerie video)

Credeai ca George Clooney nu are umor? Te asteptai ca vedeta pusa pe farse sa fie Seinfeld? Ei, bine, iata ca nu. Steven Spielberg, Jessica Seinfeld si Jerry Seinfeld pozeaza "ca la carte". Singurul care nu respecta eticheta e George Clooney.

Un cuplu serios, celebru si cu vechime - Ellen DeGeneres si Portia de Rossi - si o aparitie neasteptata in spate, cantareata Kelly Clarkson. Asa arata o fotografie ce nu mai poate fi inramata si atarnata pe perete.

Asa arata protagonistii din "Breaking Bad" cand fac fete-fete.

Nu credeai ca Jennifer Lawrence e in stare sa strice o poza? Iata exceptia de la regula. Victima: o foarte serioasa Taylor Swift, incercand sa acorde un interviu.

Iei doua femei frumoase si celebre, Emma Thompson si Lupita Nyong'o, rogi pe una sa mimeze surpriza - e actrita, stie cum se face! - si obtii o poza de tot rasul chiar pe covorul rosu.

Si Lupita Nyong'o are umor. In plus, are o dantura perfecta, pe care si-a expus-o in toata albeata ei chiar la Oscaruri, anul acesta, stricand momentul de glorie al lui Jared Leto, care tocmai primise o statueta.

Jared Leto e insa regele farselor, bagandu-si capul in cele mai stralucite selfie-uri. In imagine, actorul Kevin Spacey alaturi de doua blonde, prima chiar fiica actorului Alec Baldwin cu Kim Basinger, Ireland.

"Prea serios cadru. Sa-i dam ceva culoare", pare sa-si fi spus January Jones. Zis si facut.

Era poza perfecta pentru covorul rosu. Asta pana ca in spatele Jessicai Alba sa apara, cu o expresie de zile mari, Johnny Knoxville.

Asa arata doua actrite - Lizzy Caplan si Sarah Silverman - care isi strica una alteia, pe rand, momentul de glorie, pe covorul rosu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#poze nostime vedete, #actori poze amuzante, #vedete umor poze haioase, #poze amunzate vedete , #stiri George Clooney