Fosta iubita a lui George Clooney dezvaluie motivul despartirii (Video)

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 09:23
4876 citiri
Fosta iubita a lui George Clooney dezvaluie motivul despartirii (Video)
Foto: Eva

De curand, George Clooney, "eternul burlac" al Hollywodului, si iubita sa, Stacy Keibler, s-au despartit, dupa o relatie care a durat doi ani. S-au facut tot felul de speculatii pe marginea acestei separari, insa, acum, Stacy a iesit in presa cu explicatia personala.

"Nu am vorbit niciodata despre casatorie. Niciodata nu am adus in discutie acest subiect. Cei care ma cunosc stiu ca acesta este ultimul lucru pe care mi-l doresc", a spus Stacy Keibler, demontand speculatiile care spuneau ca unul dintre motivele despartirii ar fi fost refuzul lui Clooney de a-i pune verigheta pe deget, noteaza Eva

Stacy Keibler a mai adaugat ca, in aceasta despartire, nu exista nicio drama, spunand ca s-a simtit bine langa Clooney, dar a fost si este coplesita de angajamente profesionale. Totodata, e a mai adaugat ca va ramane in relatii amicale cu fostul sau iubit.

Presa mondena asteapta sa vada care va fi noua cucerire a lui George Clooney, cunoscut fiind faptul ca acesta nu sta singur prea multa vreme. Interviul complet cu Keibler va fi difuzat pe 22 iulie de o televiziune americana.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

#George Clooney Stacy Keibler, #despartire Clooney Stacy Keibler , #stiri George Clooney