Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Copos a pierdut o suma colosala: "M-au nenorocit!"

Marti, 05 Februarie 2013, ora 07:19
11031 citiri
Copos a pierdut o suma colosala: "M-au nenorocit!"

George Copos, actionarul majoritar al clubului Rapid, incepe sa simta primele urmari dupa condamnarile din dosarul "Loteria" si cel al "Transferurilor".

Afacerile patronului din Giulesti se prabusesc dupa condamnarile primite in ultimele luni. Cea mai grea lovitura a venit din partea unei banci, care a anulat un credit in valoare de 70 de milioane de euro, conform surselor Ziare.com.

Visul lui George Copos din ultimii cinci ani s-a naruit intr-un moment in care totul era pus la punct. Copos isi dorea sa ridice una dintre cele mai impozante cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de aproximativ 33.000 de metri patrati, numai ca bancherii i-au dat planurile peste cap.

"Ne pare rau, din cauza problemelor pe care le aveti nu va mai putem oferi finantarea", a fost mesajul sec pe care Copos l-a primit din partea angajatilor bancii.

Pe langa pierderea creditului, Copos s-a ales si cu o "gaura" de aproximativ 3 milioane de euro, bani investiti in studii de fezabilitate, audit si proiect.

Imposibilitatea de a mai ridica aceasta cladire de birouri l-a bagat pe Copos intr-o depresie. Patronul Rapidului l-a sunat luni pe Gigi Becali, caruia i s-a confesat: "Gigi, m-au nenorocit! Am pierdut o gramada de bani!"

George Copos primise autorizatia de constructie a turnului din Nordul Capitalei in urma cu cinci ani, insa demararea lucrarilor a tot fost amanata din cauza lipsei de finantare.

Actionarul majoritar al Rapidului a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in "Dosarul Transferurilor" si la alti 4 ani in "Dosarul Loteria". Ambele decizii nu sunt definitive.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#turn birouri George Copos, #afaceri george copos, #cladiri George Copos, #condamnare George Copos, #pedeapsa George Copos , #afaceri