George Copos isi modernizeaza hotelurile

Miercuri, 10 Februarie 2010, ora 08:08
1424 citiri
George Copos isi modernizeaza hotelurile

Omul de afaceri George Copos va incepe lucrarile de modernizare la parterul hotelului de cinci stele Hilton din Capitala, investitiile ridicandu-se la cateva milioane de euro.

"Proiectul de modernizare a hotelului Hilton va demara in mai putin de o luna", a declarat Copos, citat de Ziarul Financiar.

Procesul de modernizare va dura patru luni, iar in aceasta perioada hotelul nu se va inchide. Izolat, insa, se va restrictiona accesul turistilor in zonele in care se lucreaza.

De altfel, omul de afaceri va investi anul acesta 12 milioane de euro in modernizarea mai multor unitati hoteliere, din care o treime din bani vor fi alocati hotelurilor de cinci stele din Capitala (Hilton si Crowne Plaza), iar restul sumei va merge catre hotelurile de la munte.

Modernizarea unitatilor de cinci stele din Capitala consta in schimbarea arhitecturii parterului, bugetul total pentru cele doua hoteluri fiind de 4 milioane de euro.

Pentru demararea acestor investitii, George Copos a luat anul trecut un credit de 25 milioane de euro de la BRD.

Dupa lucrarile de modernizare, Copos va dezvolta la parterul hotelului Hilton si un spatiu comercial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Copos modernizare hotel, #George Copos hotel investitii , #afaceri