DOSARUL LOTERIA I. George Copos s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti. El contesta condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare!

Luni, 20 Mai 2013, ora 12:24
151 citiri
George Copos s-a prezentat al Tribunalul Bucuresti unde se judeca dosarul loetria I. Procesul in care Gheorghe Copos a fost condamant la patru ani de inchisoare cu executare de prima instanta s-a poticnit dupa doua termene la Tribunalul Bucuresti.

Pe 29 aprilie, Copos a inceput sa se scuze si sa explice celor doi judecatori ca a stabilit o intelegere cu avocatul Valeriu Stoica dar acesta nu s-a putut prezenta la proces deoarece este plecat pentru o saptamana in America. Despre cel de-al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.