I-a dat de l-a julit * Copos: "Un meci are 90 de minute, 5.400 de secunde. O secunda de scandare anti-Dragomir costa 666 lei"

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 18:45
97 citiri
George Copos acuza si contesta prin cifre decizia Comisiei de Disciplina a LPF de a amenda gruparea giulesteana in urma meciului de la Mioveni (1-2) pentru scandari ale galeriei impotriva lui Dragomir. Patronul giulestean a remis azi un comunicat amplu pe blogul personal si pe site-ul oficial al Rapidului.

"In urma raportului de joc intocmit de observator, orice om de bun simt poate trage concluzia ca a fost vorba despre un meci desfasurat in deplina normalitate, fara incidente, nici din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Copos meci minute Copos amenda Rapid