Ziare.com

Copos si fata lui Voiculescu, trimisi in judecata de DNA

Luni, 29 Decembrie 2008, ora 17:33

   

Copos si fata lui Voiculescu, trimisi in judecata de DNA
Camelia Voiculescu si George Copos au fost trimisi luni in judecata de catre procurorii DNA, in dosarul Loteria II.

Alte 11 persoane au fost trimise in judecata in acest dosar, potrivit comunicatului DNA.

George Copos este acuzat de spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la infractiunea de participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual, folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera; dezvaluirea de informatii privilegiate si recomandarea facuta altor persoane de a dobandi sau instraina instrumentele financiare la care se refera acele informatii si, respectiv, efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei.

Fostul ministru al comunicatiilor Sorin Pantis, reprezentant al SC Grivco SA Bucuresti, este acuzat, potrivit procurorilor, de folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera; dezvaluirea de informatii privilegiate si recomandarea facuta altor persoane de a dobandi sau instraina instrumentele financiare la care se refera acele informatii si, respectiv, efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei.

In acelasi dosar, Camelia Voiculescu, actionand in calitatea de persoana fizica, a fost trimisa in judecata pentru folosire a unor informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera si, respectiv, efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei, se mai arata in comunicat.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1992 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si cine spunea ca Justitia nu lucreaza ?

● Păcuraru si Morega, trimisi in judecată pentru coruptie

Păcuraru si Morega, trimisi in judecată pentru coruptie
BUCURESTI /
23.12.2008
Directia Natională Anticoruptie l-a trimis in judecată pe Paul Păcuraru, ministru al Muncii in perioada 3 aprilie 2007 - 23 septembrie 2008, si pe Ilie Morega, membru AGA la societătile comerciale ale complexului Energetic Rovinari, ambii acuzati de fapte de coruptie.

● CONDAMNARE PENTRU DETURNARE DE FONDURI EUROPENE

22 Decembrie 2008

Magda Tepoi este membra a PNL, Directorul Camerei de Comert a Regiunii Unu Nord-Est, a fost condamnata la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri europene, prejudiciul creat fiind de 132.000 euro. Sentinta poate fi atacata in termen de 10 zile. Potrivit procurorilor DNA, Magda Tepoi, in calitate de director al unui proiect de dezvoltare regionala cu fonduri europene a schimbat destinatia fondurilor, in mod repetat. Ea a folosit banii in scopuri personale. Magda Tepoi este membra a PNL.


● Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA
HotNews.ro
Joi, 18 decembrie 2008, 13:39 Ultima ora

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe care-l acuza de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata.

 

NUMAI SI NUMAI DUPA CE II VAD SI CONDAMNATI VOI MAI CREDE CA JUSTITIA EXISTA IN TARA ASTA!!!

Si ce daca........

Una este sa fi trimis in judecata si alta e sa fi condamnat!!! In Romania inca banul e mai presus de toate.

 

La Moarte !!

Talharii care au Subminat, Economia Romaniei, DAR PE TOTII, asa ca pe Sotii Ceausescu !!!
Asta ar Insemna Re Echilibrarea Financiara al Romaniei !!

 

Poporului..

Confiscati Tit ce au chiar si Viata Lor, ca;
AU TRADAT ROMANIA !!!!

pe ei, pe hoti si talhari!

Ar trebui sa li se confiste averea si antenele turnatorului ca sunt facute cu banii lui Ceasca si sa mearga la Jilava in frunte cu Voiculescu si cu fi-sa.

 

LA MOARTE !

cu javrele si jigodiile astea !

 

LA MOARTE!!!!!

VREM CAPUL LUI MOTOC ..OOPS SORRY ..LUI COPOS SI TOATA FAMILIA DE TILHARI VOICULESCU !!!! PUSCARIA E PREA PUTIN. LA MOARTE PRIN TRAGERE IN TEAPA ..FIR-ATI VOI AL DREACU' DE HOTI , *** SI ESCROCI!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor