George Copos, onorat de prezenta lui Fathi Taher in actionariatul Rapidului

Joi, 06 Martie 2008, ora 22:48
1210 citiri
George Copos, onorat de prezenta lui Fathi Taher in actionariatul Rapidului

Desi nu a confirmat explicit, omul de afaceri Fathi Taher nici nu a negat ca ar exista o intelegere intre el si George Copos pentru preluarea Rapidului. Astfel, invitat la emisiunea 100% de la realitatea Tv, Taher a refuzat sa-si dea cuvantul de onoare ca, in acest moment, nu exista o intelegere verbala sau scrisa, intre el si George Copos, pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni la clubul Rapid.

"Nu accept sa-mi dau cuvantul de onoare referitor la existenta unei intelegeri intre mine si domnul Copos pentru preluarea clubului Rapid, imi cer scuze, dar nu imi pot da cuvantul. Asta fac numai daca ma duc sa cumpar o fabrica si dau 100 de milioane de euro", si-a motivat atitudinea Fathi Taher.

De cealalata parte, intrat in direct printr-o legatura telefonica, actualul actionar din Giulesti, George Copos, a negat in prima faza existenta unei intelegeri, pentru ca, dupa numai cateva minute, sa se arate incantat de o posibila preluare a clubului Rapid de catre Taher.

"Daca doreste sa vina, pentru mine este o onoare, si este o onoare pentru intreaga familie rapidista ca omul de afaceri sa vina alaturi de mine la Rapid", a spus Copos.

Copos a tinut sa adauge si ca, un astfel de proces de preluare nu se poate face peste noapte. "Un proces de acest fel este extrem de complicat si nu se poate face intr-un termen scurt, trebuie cel putin cateva luni de zile, dar nu este imposibil, doar ca nu se face intr-un termen scurt", a adaugat finantatorul.

Reamintim ca, zilele trecute, a aparut informatia ca George Copos ar fi vandut pachetul majoritar de actiuni al clubului Rapid companiei Griro, care ii are ca actionari pe Fathi Taher si pe Nicolae Badea.

La acel moment, George Copos a negat vanzarea actiunilor, spunand ca s-a intalnit cu omul de afaceri sirian doar pentru un schimb de experienta in afaceri. Ulterior, oficial a foat anuntata doar incheierea unui contract de sponsorizare a Rapidului de catre Fathi Taher, a carui valoare este de 1 milion de dolari.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Oficial de rang înalt din Rusia, în arest preventiv pentru corupție. Timur Ivanov este unul dintre adjuncții Ministrului Apărării
Oficial de rang înalt din Rusia, în arest preventiv pentru corupție. Timur Ivanov este unul dintre adjuncții Ministrului Apărării
Un tribunal rus a dispus miercuri ca Timur Ivanov, unul dintre adjuncţii ministrului Apărării Serghei Şoigu, să fie menţinut în arest preventiv, fiind suspectat de luare de mită, acesta...
#Taher, #Rapid, #actionar, #principal, #preluare, #vanzare, #cumparare, #club, #copos, #oficial , #Fathi Taher