Copos il acuza pe Becali: "El este vinovatul"

Vineri, 21 Martie 2008, ora 12:02
2238 citiri
Copos il acuza pe Becali: "El este vinovatul"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca incidentele de la derby-ul cu Steaua au fost regizate, iar vinovatul pricipal este finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali.

"Va spun, conduceam cu 1-0, dominam jocul, niciun rapidist, oricat de nebun ar fi fost, nu ar fi aruncat vreo piatra in arbitru. Este o facatura, iar pe marele facator il cunoasteti, este Gheorghe Becali. El este vinovatul", a declarat George Copos.

Finantatorul giulestean a explicat de ce fanii alb-visinii nu aveau cum sa arunce cu obiecte in teren si in arbitrul Deaconu: "Cu Poli Timisoara am fost furati si nu s-a aruncat cu nicio piatra. Cu Universitatea Cluj, ultima clasata, am pierdut si ni s-a anulat un gol perfect valabil, iar nimeni nu a aruncat cu pietre. La Craiova, la fel, am jucat cu un om mai putin, si nu fanii nostri au aruncat cu obiecte pe teren".

Mai mult, George Copos a spus ca patru dintre fanii care au aruncat cu obiecte pe teren au fost identificati: "Am descoperit patru suporteri. Vom merge cu martori la Federatie. Sunt convins ca acesti suporteri nu sunt rapidisti".

Omul de afaceri nu a uitat nici de intalnirea din tur, cand Vladimir Bozovic a fost lovit cu un surub: "in tur ne-a arbitrat tot Deaconu, iar Bozovic a fost lovit foarte grav cu un surub. Acest surub a disparut in drumul spre observator". Copos a tinut sa precizeze ca Alexandru Deaconu nu avea nicio problema dupa ce a decis ca derby-ul Rapid-Steaua sa fie oprit: "Am fost langa Deaconu, nu avea nimic. Era un om absolut normal. Nu schita niciun gest, nu era ranit deloc. Nu a avut nicio reactie".

Intrebat daca spera in rejucarea meciului cu Steaua, Copos a spus: "Am mare incredere in domnul Mircea Sandu. El ne reprezinta la UEFA. Normal ar fi ca meciul sa se joace din minutul 73. Sper intr-o astfel de decizie, ea ar fi cea corecta. Nu se poate lua o decizie de 3-0 pentru Steaua. Nu exista asa ceva. Nu e regulamentar".

Arbitrul Alexandru Deaconu a intrerupt meciul de joi Rapid-Steaua, in minutul 74, dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giulesteni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Unul dintre cei mai în formă jucători români la ora actuală este dorit de două cluburi cu renume. Borussia Dortmund este interesată de transferul lui, dar momentan impresarul Giovani Becali...
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
#copos, #Rapid, #Steaua, #partida, #deaconu, #declaratie, #Becali, #acuza , #Gigi Becali