Copos dezvaluie pretul adevarat pentru care vinde Rapidul

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 11:40
3226 citiri
Copos dezvaluie pretul adevarat pentru care vinde Rapidul

George Copos si-a reconfirmat si in 2012 intentia de a ceda Rapidul si a dezvaluit pretul real pe care potentialii cumparatori ar trebui sa-l plateasca.

Actionarul majoritar al giulestenilor spune ca pe langa leul pe care l-a cerut, cumparatorul va trebui sa rezolve si datorii in valoare de 18 milioane de euro.

"Da, vand Rapidul daca va veni cineva care sa ne ofere acel un leu pe care l-am cerut. Nu mai am stomac, va spun sincer... In ultimii doi ani, de cand am preluat clubul de la domnul Taher, s-au strans datorii in jur de optsprezece milioane de euro. Nu trebuie sa fie achitata toata suma. Pot primi chiar si unsprezece milioane, plus un leu, urmand ca restul banilor sa fie achitati in timp. Important e ca Rapidului sa-i fie bine si sa-i incante pe suporteri. Acesti oameni nu au alte bucurii. Una dintre putinele lor bucurii este legata de fotbal", a spus Copos pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea..

Copos si-a luat deja gandul de la fotbal si sustine ca este mai preocupat de problemele economice ale Romaniei.

"Ce este cel mai important e sa avem un an mai bun, sa fim mai harnici cu totii, sa fim mai chibzuiti, sa avem un echilibru intre venituri si cheltuieli si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine de 2012, care se anunta a fi un an destul de complicat din toate punctele de vedere.

Ar fi bine sa ne uitam ce se intampla la nivel mondial, ce se intampla cu moneda europeana. Sunt foarte multi oameni care nu au locuri de munca. Si asta nu e bine. Sunt foarte multi oameni saraci. Si asta iarasi nu e bine. Acestea sunt problemele care ma framanta", a mai spus Copos.

C.M.

Eveniment Quarterly Report

Cupa României: S-a stabilit programul partidelor din prima etapă
Cupa României: S-a stabilit programul partidelor din prima etapă
Meciurile din prima etapă în cele 4 grupe ale Cupei României Betano, ediţia 2023-2024, sunt programate în perioada 26-28 septembrie. Programul jocurilor: GRUPA A Progresul Pecica –...
Nutriționista Mihaela Bilic, sfaturi pentru fotbaliști: "Șaorma e o combinație delicioasă"
Nutriționista Mihaela Bilic, sfaturi pentru fotbaliști: "Șaorma e o combinație delicioasă"
Nutriționista Mihaela Bilic a vorbit despre obiceiul fotbaliștilor de la Rapid de a consuma șaorma după meciuri. Mihaela Bilic a declarat ca nu e absolut nicio problemă dacă jucătorii...
#george copos, #Rapid , #Rapid