Ziare.com

Copos incaseaza inca o lovitura: "Lucrurile sunt clare"

Marti, 21 Mai 2013, ora 17:40

   

Copos incaseaza inca o lovitura: "Lucrurile sunt clare"
Rapid nu a primit licenta pentru sezonul urmator si va evolua intr-un esalon inferior, insa din toamna, dupa ce instanta va analiza planul de reorganizare, clubul are sanse foarte mari sa intre in faliment.

13 septembrie 2013 poate fi data la care clubul Rapid poate fi scos de pe harta fotbalului romanesc. Avocatul Ion "Puiu" Ionescu, un apropiat al lui George Copos, a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a aflat detalii din planul de reorganizare pe care clubul Rapid l-a depus la tribunal.

"Eu am crezut ca este vorba de doar o formalitate, dar lucrurile nu stau asa. Judecatorul a amanat decizia pe motive procedurale. Lucrurile sunt fanteziste, bani din drepturile TV nu o sa mai primeasca, stadionul nu are 20 de mii de locuri asa cum se scrie in planul de organizare. Lucrurile sunt clare, fara discutii, clubul va intra in faliment", a spus Ion Ionescu la Dolce Sport.

In planul de reorganizare, oficialii Rapidului invoca viitoare venituri din drepturile de televizare (in jur de 2 milioane de euro pe an) si incasari din bilete (20 de mii de suporteri la fiecare meci).

In realitate, Rapid nu va incasa niciun ban din drepturile de televizare, iar echipa nu poate avea 20.000 de suporteri la meciurile de acasa intrucat capacitatea maxima a stadionului Giulesti este de 9.000 de locuri.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2764 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cata vreme placintarul invatzat sa puna mana,

Nu va fi luat la goana, Rapid va pierde intr-una!
Fara bani si fara minte, cu minciuni si cacealmale,
S-ar parea ca nu mai merge! Copos, ia dispari matale!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor