Copos: Ma retrag, nu mai e cale de intoarcere!

Sambata, 21 Noiembrie 2009, ora 14:47
1993 citiri
Copos: Ma retrag, nu mai e cale de intoarcere!

Finantatorul Rapidului, George Copos, a confirmat din nou dorinta de a vinde echipa din Giulesti si spune ca decizia este irevocabila.

Copos a mai precizat pe blogul personal ca a redresat situatia finaciara a clubului in urma gestiunii dezastruoase a lui Fathi Taher.

Iata comunicatul integral:

"In ciuda elucubratiilor aparute in unele ziare de astazi, reafirm a nu stiu cata oara ca decizia mea de a ma retrage de la Rapid ramane irevocabila. Cred ca adevaratul scop al aparitiei zvonurilor conform carora nu este vorba de nici o intentie de vanzare este de a "ajuta" ca aceasta tranzactie sa esueze, incercand sa erodeze credibilitatea noastra, a celor implicati in negocierile de vanzare.

In ceea ce ma priveste, declar raspicat ca nu este vorba de nici o stratagema de imagine [..]. Am luat aceasta hotarare inca din 2007, cand am analizat perspectivele de evolutie ale clubului giulestean alaturi de societatile holdingului Ana si am constatat ca Rapidul trebuie sa intre intr-o noua etapa a evolutiei sale, etapa caracterizata prin performanta constanta si durabila.

[...] Din pacate, anul 2008, cu intentia de cumparare exprimata de catre domnul Taher, a fost o deziluzie: intentia laudabila din martie s-a transformat foarte repede intr-o risipa desantata, produsa de catre oamenii agreati de potentialul cumparator, risipa ce a creat clubului nenumarate probleme de care n-am reusit sa scapam in intregime nici in prezent.

Dupa acest esec, dupa cum bine se stie, am continuat sa caut potentiali investitori, atat in tara, cat si in strainatate. Am decis sa incep negocierile cu domnul Lutz Stache, deoarece am constatat ca intentia sa este cat se poate de serioasa. Din modul in care decurg acestea, eu personal nu am niciun motiv sa ma indoiesc de seriozitatea intentiilor domnului Stache.

Intre timp, datoria mea este ca, pana la transferul actiunilor, sa asigur bunul mers al clubului, iar jurnalistii si cititorii de buna credinta stiu ca, in ciuda tuturor dificultatilor cauzate de criza si de situatia din 2008, jucatorii rapidisti, precum si staff-ul clubului, au cele mai putine probleme de ordin financiar si de alta natura, lucru care a fost afirmat public, si nu doar o data, de catre acestia. [...]. In schimb, nu astept decat performanta. Performanta in teren, nu in culise.

In concluzie, intentia mea de a ma retrage de la clubul Rapid nu are cale de intoarcere. Sufletul meu va ramane insa pentru totdeauna alaturi de echipa din Giulesti, indiferent ce se va intampla, fiindca pentru mine Rapidul nu este o afacere, ci (ati ghicit!) "farmecul vietii".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#george copos, #Rapid Bucuresti, #Lutz Stache cumpara Rapid , #Rapid