George Copos implineste 57 de ani

Sambata, 27 Martie 2010, ora 14:05

   

George Copos implineste 57 de ani
Gheorghe Copos s-a nascut la 27 martie 1953, la Tasnad (Satu Mare). Fost senator in legislatura 2004 - 2008, este un politician si om de afaceri roman, proprietar al unui lant de distributie de produse electronice, al unui grup de cofetarii, al catorva mari hoteluri in Bucuresti, Poiana-Brasov si Eforie-Nord, precum si al clubului de fotbal FC Rapid Bucuresti. Potrivit revistei Forbes, in anul 2009, averea lui Gheorghe Copos era estimata la 200-210 milioane Euro. Este casatorit si are o fiica.

Copos este membru al Partidului Conservator (fost Partidul Umanist Roman), a fost senator, iar din decembrie 2004 pana in iunie 2006 a fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii in Guvernul Tariceanu; si-a dat demisia in urma neacceptarii unor prevederi propuse de el in codul fiscal.

"Desi raman in continuare un adept convins al implicarii oamenilor de afaceri in politica, consider ca locul meu este in mediul de afaceri", scrie Copos, pe pagina sa de Internet.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 901 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor