George Copos: "Rednic a gresit, a gestionat gresit situatia, dar nu e in pericol"

Vineri, 14 Martie 2008, ora 12:18
928 citiri
George Copos: "Rednic a gresit, a gestionat gresit situatia, dar nu e in pericol"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca Mircea Rednic a comis niste greseli care au dus la situtia actuala a echipei, insa a precizat ca antrenorul nu va fi inlocuit indiferent de rezultatul partidei cu Universitatea Craiova, din etapa a 23-a a Ligii I.

"Mircea Rednic a gresit, a gestionat gresit situatia, dar nu e in pericol, indiferent de rezultatul de la Craiova. Rednic va fi in continuare antrenorul Rapidului", a declarat George Copos, care a adaugat ca "voi privi meciul cu Universitatea Craiova din tribune".

Intrebat daca se teme de echipa olteana, Copos a spus: "Cu siguranta va fi un meci de care pe care. Oltenii au o echipa buna si sunt foarte ambitiosi, cu siguranta nu vor ceda usor. Oricum, am incredere deplina in Rapid, mai ales ca Lazar si Bozovic sunt apti de joc".

Partida Universitatea Craiova-Rapid, se va disputa duminica, de la ora 15:30, si va fi transmisa de National TV.

Omul de afaceri a adaugat ca fiecare elev al lui Mircea Rednic va fi recompensat in cazul in care Rapid se va situa pe pozitia secunda la finalul campionatului.

"Fiecare jucator va primi peste 100.000 de euro daca Rapid termina campionatul pe locul doi si ajunge in grupele Ligii Campionilor. Repet, vor primi acesti bani doar daca vom juca in Liga Campionilor".

Finantatorul giulestean nu dorit sa comenteze subiectul legat de oferta omului de afaceri Fathi Taher, care doreste sa devina actionar majoritar la Rapid.

George Copos nu a dorit sa vorbeasca nici despre arbitraj, insa a precizat ca federalilor nu le pasa de munca unor formatii: "Nu vreau sa mai discut despre arbitraj, dar va spun ca vorbim degeaba, strigam, facem memorii, dar degeaba, totul e in zadar. Sunt oameni din Federatia Romana de Fotbal pe care nu ii intereseaza de munca unora. Nu le pasa de faptul ca munca unor echipe este furata. Lui Ionut Lupescu nu-i pasa, nu il intereseaza si asta e cel mai grav".

Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Marius Șumudică a vorbit despre situația de la Rapid, unde echipa este în pericol să nu prindă cupele europene după ce patronul Dan Șucu a băgat peste 7 milioane de euro în transferuri....
Tensiunile persistă la Rapid: ”Nu știu ce sens are părerea mea”
Tensiunile persistă la Rapid: ”Nu știu ce sens are părerea mea”
Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că părerea sa cu privire la instalarea lui Marius Şumudică la conducerea băncii tehnice...
#copos, #Rapid, #Rednic, #declaratie, #partida, #Craiova, #universitatea, #demis, #antrenor , #Rapid