Insolventa Rapidului, inginerie marca George Copos?

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 14:50
2587 citiri
Insolventa Rapidului, inginerie marca George Copos?

Rapid Bucuresti este prima echipa din Liga 1 care intra in insolventa, insa acest proces extrem este vazut de multi ca o simpla inginerie pusa la cale de patronul George Copos.

Unul dintre fotbalistii de care giulestenii incearca sa scape aproape cu disperare, Iulian Apostol, sustine fara echivoc varianta ingineriei facuta de Copos, care a avut un singur scop clar - sa scape de jucatorii cu salarii mari.

"Tu ce faci, te duci la tribunal sa ceri insolventa si dupa doua zile reziliezi contractele cu 10 jucatori?", si-a inceput discursul de la Radio GSP mijlocasul poreclit "Mucles".

Ca si ceilalti jucatori, el a primit o citatie de la administratorul judiciar care se ocupa acum de administrarea Rapidului, insa tot pe George Copos si-a varsat nervii.

"Am primit de Mos Craciun o citatie. Era de la administratorul judiciar al clubului. Femeia nu are nicio vina, isi face datoria conform legii.

Domnul Copos este singurul vinovat pentru situatia de la Rapid. Am avut si o discutie cu el, i-am spus ca el a adus echipa in situatia asta si ca el trebuie s-o rezolve. El ce sa faca, cum sa raspunda? Dadea din cap!"

Fotbalistul este sigur ca insolventa este doar o masura menita sa scape Rapidul de jucatorii cu salarii mari, insa il avertizeaza pe patronul giulestenilor ca va veni si vremea sa dea socoteala.

"Asta este o inginerie facuta pentru jucatori, sa nu le plateasca salariile. Dar va mai spun ceva, Dumnezeu e sus si nu doarme. Eu sunt credincios si sunt sigur ca, in viata, totul se compenseaza. Pierzi undeva si castigi in alta parte. Furi de undeva... o sa vedeti!", a incheiat Apostol.

Situatie incredibila la Rapid: "Jucatorii nu au ce manca"

Noul obiectiv al Rapidului, evitarea retrogradarii

Rapidul este in momentul de fata in insolventa, clubul renuntand la majoritatea fotbalistilor cu salarii mari.

Vor fi pastrati doar cativa dintre veterani, insa si acestia vor trebui sa accepte contracte mult reduse pentru a continua in Giulesti.

Dupa 19 etape disputate in Liga 1, Rapidul se afla pe locul 9, cu numai 26 de puncte.

M.D.

Citeste si:
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, afirmă că PNL nu este dispus să renunţe la cota unică de impozitare şi consideră că partidul este pus în dificultate de faptul că PSD a adus...
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...