Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Opinii: Cacealmaua lui Copos

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 11:31
1027 citiri
Opinii: Cacealmaua lui Copos

"Rapid a castigat nemeritat un punct cu Pandurii Targu Jiu. Partida ar trebui sa se rejoace", e declaratia plina de bunatate si fairplay a lui George Copos.

Giulestenii au castigat, intr-adevar, fraudulos un punct luni seara, daca e sa analizam greselile mari de arbitraj ale brigazii conduse la centru de Mugurel Draganescu. Gorjenii au avut doua goluri anulate eronat si un penalti clar neacordat.

Astfel, am putea spune ca declaratia lui Copos vine normal. Numai ca, propunerea finantatorului rapidist are mai multe substraturi.

Chiar daca giulestenii se pot considera norocosi ca au obtinut un punct dintr-o partida care trebuia castigata de Pandurii, cu siguranta ca rapidistii nu sunt multumiti si ar accepta cu cea mai mare placere rejucarea intalnirii.

Un punct acasa cu penultima clasata n-are cum sa multumeasca o echipa care are ca obiectiv, chiar daca nedeclarat, castigarea titlului.

Asa ca declaratia lui George Copos nu poate decat sa-l puna intr-o lumina favorabila.

In cazul in care meciul se va rejuca, Rapid are sansa de a castiga toate cele 3 puncte. In timp ce, in cazul in care meciul nu se va rejuca, Copos se va putea mandri ca e un om corect, chiar daca in joc e implicata echipa sa.

Putin probabil ca partida sa se reajoce, la fel de putin probabil e ca Draganescu si brigada lui sa primeasca o suspendare mare.

"Jaf, furt, masacru" numeau Borcea, Becali si Iancu meciul jucat luni seara. Nu sunt tocmai persoanele potrivite pentru a arunca asemenea acuze, insa au dreptate. Asta a ajuns, de ani buni, campionatul condus de Mitica.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#george copos, #Rapid Pandurii greseli arbitraj , #Rapid