Copos, executat silit de ANAF

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 16:00
6112 citiri
Copos, executat silit de ANAF
Foto: Hepta.ro

George Copos va fi executat silit de ANAF, din cauza unor probleme la o companie pe care o detine.

Dupa ce in prima faza postul Digi 24 a anuntat ca decizia ANAF vine ca urmare a faptului ca George Copos nu ar fi platit prejudiciul din Dosarul Transferurilor, reprezentantii lui George Copos au negat informatia.

ANAF a scos la licitatie doua hectare de teren ce apartin unei firme controlate de Copos, pretul de pornire fiind de 1 milion de euro, jumatate fata de evaluarea initiala.

Iata comunicatul companiei Ana Residence:

Executarea silita pornita de ANAF nu are nicio legatura cu George Copos sau cu Dosarul Transferurilor. Daca prejudiciul din Dosarul Transferurilor nu ar fi fost recuperat, A.N.A.F putea, conform Codului de procedura fiscala, sa execute silit bunurile proprii ale lui George Copos si nicidecum bunurile unei societati. Din dorinta de a publica stiri de senzatie, autorii articolului fac o confuzie voita intre patromoniul unei persoane juridice si patrimoniul persoanei fizice, in conditiile in care nicio dispozitie legala nu permite acest lucru.

Terenurile scoase la licitatie publica de A.N.A.F sunt proprietatea ANA RESIDENCES SA, si nu proprietatea lui George Copos, iar executarea silita a fost pornita pentru acoperirea sumelor datorate bugetului de stat de catre Societatea Fotbal Club Rapid SA, ANA RESIDENCES SA avand calitatea de garant ipotecar intr-o cerere de esalonare a obligatiilor bugetare formulata de club.

Intrucat FC Rapid SA nu a inteles sa respecte termenii si doncitiile stabilite prin Decizia de esalonare la plata a obligatiilor bugetare, A.N.A.F se indreapta acum impotriva garantului, ANA RESIDENCES SA

George Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare in Dosarul Transerurilor, in luna martie a anului trecut.

Fostul patron al giulestenilor a fost insa eliberat in luna aprilie a acestui an, dupa doar 423 de zile.

Copos a beneficiat de faptul ca are o varsta inaintata, iar magistratii au hotarat ca a avut un comportament ireprosabil in perioada petrecuta dupa gratii. Mai mult, Copos a scris si mai multe carti.

C.S.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ion Iliescu vorbește de ziua sa despre traseismul politic și glumele pe seama vârstei sale: ”Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima”
Ion Iliescu vorbește de ziua sa despre traseismul politic și glumele pe seama vârstei sale: ”Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima”
Fostul președinte al României, Ion Iliescu, care a împlinit 94 de ani duminică, 3 martie, a vorbit în podcastul fostului ministru al Culturii, Ionuț Vulpescu, despre cum primește glumele la...
Nicolae Ciucă: "În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi"
Nicolae Ciucă: "În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi"
Președintele Senatului Nicolae Ciucă a declarat, cu ocazia vizitei la Chișinău, că în momentul în care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeană, atunci se poate vorbi despre o unire...
#George Copos Dosarul Transferurilor, #prejudiciu George Copos Dosarul Transferurilor , #stiri George Copos
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Copos nu a platit prejudiciul din Dosarul Transferurilor - ce