Copos, executat silit de ANAF

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 16:00

   

Copos, executat silit de ANAF
George Copos va fi executat silit de ANAF, din cauza unor probleme la o companie pe care o detine.

Dupa ce in prima faza postul Digi 24 a anuntat ca decizia ANAF vine ca urmare a faptului ca George Copos nu ar fi platit prejudiciul din Dosarul Transferurilor, reprezentantii lui George Copos au negat informatia.

ANAF a scos la licitatie doua hectare de teren ce apartin unei firme controlate de Copos, pretul de pornire fiind de 1 milion de euro, jumatate fata de evaluarea initiala.

Iata comunicatul companiei Ana Residence:

Executarea silita pornita de ANAF nu are nicio legatura cu George Copos sau cu Dosarul Transferurilor. Daca prejudiciul din Dosarul Transferurilor nu ar fi fost recuperat, A.N.A.F putea, conform Codului de procedura fiscala, sa execute silit bunurile proprii ale lui George Copos si nicidecum bunurile unei societati. Din dorinta de a publica stiri de senzatie, autorii articolului fac o confuzie voita intre patromoniul unei persoane juridice si patrimoniul persoanei fizice, in conditiile in care nicio dispozitie legala nu permite acest lucru.

Terenurile scoase la licitatie publica de A.N.A.F sunt proprietatea ANA RESIDENCES SA, si nu proprietatea lui George Copos, iar executarea silita a fost pornita pentru acoperirea sumelor datorate bugetului de stat de catre Societatea Fotbal Club Rapid SA, ANA RESIDENCES SA avand calitatea de garant ipotecar intr-o cerere de esalonare a obligatiilor bugetare formulata de club.

Intrucat FC Rapid SA nu a inteles sa respecte termenii si doncitiile stabilite prin Decizia de esalonare la plata a obligatiilor bugetare, A.N.A.F se indreapta acum impotriva garantului, ANA RESIDENCES SA


George Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare in Dosarul Transerurilor, in luna martie a anului trecut.

Fostul patron al giulestenilor a fost insa eliberat in luna aprilie a acestui an, dupa doar 423 de zile.

Copos a beneficiat de faptul ca are o varsta inaintata, iar magistratii au hotarat ca a avut un comportament ireprosabil in perioada petrecuta dupa gratii. Mai mult, Copos a scris si mai multe carti.

C.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de5844 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Copos nu a platit prejudiciul din Dosarul Transferurilor - ce
decizie a luat ANAF"
- back to jail ! :o)))
roion
rank 5
"un comportament ireprosabil"
A uitat sa palteasca un milion euro!!! Ireprosabil !!!
Urzica
rank 1
Copos va lua premiul Nobel pt literatura
si astfel va putea plati statului milionul de euro....Dar pt asta va trebui sa plagieze un mare scriitor dupa modelul Ponta, sau va trebui sa mituiasca comisia de atribuire a premiului Nobel contra 3-4 milioane spaga....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor