Galamaz nu face recurs

Joi, 09 Februarie 2012, ora 21:54
1391 citiri
Galamaz nu face recurs

Fotbalistul Universitatii Cluj, George Galamaz, nu va ataca cu recurs decizia Tribunalului Prahova de a-l condamna la 3 ani de inchisoare cu suspendare pe huliganul care l-a lovit in timpul unui meci, in toamna.

Fundasul spune ca asa a fost sfatuit de avocati, insa a precizat ca spera ca autoritatile sa conteste aceasta hotarare a instantei.

"Avocatii m-au sfatuit sa nu fac recurs. Asa a hotarat legea din Romania si noi ne supunem. Sper ca Politia sa faca recurs si sentinta sa nu ramana definitiva.

Sa ai pe constiinta 3 ani cu suspendare nu e usor. Daca l-ati intreba acum pe agresor, cred ca v-ar spune ca nu ar mai repeta fapta. Suma va fi donata catre copiii defavorizati, pe mine nu ma intereseaza nici un ban de la el", a spus Galamaz la Sport.ro.

Huliganul care l-a lovit pe fundasul George Galamaz in timpul meciului Petrolul - Steaua, din luna octombrie a anului trecut, a fost condamnat joi la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere.

De asemenea, Tribunalul Prahova a decis ca Dragos Enache trebuie sa-i plateasca lui George Galamaz despagubiri in cuantum de 50.000 de lei.

Spre sfarsitul primei reprize a meciului dintre Petrolul si Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1, Dragos Enache a patruns pe terenul de joc si l-a lovit prin surprindere pe fundasul "ros-albastrilor" - George Galamaz.

Sustinatorul ploiestenilor, drogat la momentul producerii incidentului, a fost retinut apoi si arestat preventiv, iar Petrolul a pierdut partida la masa verde, scor 0-3.

In urma loviturii primite, Galamaz a stat in afara terenului 45 de zile.

Merita mentionat si faptul ca, din aceasta pedeapsa, doi ani si jumatate au fost acordati pentru detinere de droguri si numai 6 luni pentru lovirea fostului jucator al Stelei.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#agresor galamaz condamnat, #galamaz recurs, #dragos enache condamnat , #stiri George Galamaz