A murit George Michael

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 02:35
53846 citiri
A murit George Michael
Foto: Arhiva Hepta.ro

Cantaretul George Michael a murit, duminica, de Craciun, la doar 53 de ani.

Agentul sau a transmis ca a avut o moarte linistita, acasa, in somn, din cauza unei insuficiente cardiace.

Politia nu o considera o moarte suspecta, dar nu a dezvaluit cauza oficiala a decesului.

George Michael, pe numele sau adevarat Georgios Kyriacos Panayiotou, a cunoscut in tinerete succesul alaturi de trupa Wham! si, apoi, a avut o cariera solo fulminanta. Iar cand era pe culmile succesului, in anii '90, a socat intreaga lume recunoscand ca este homosexual.

"Cu deosebita tristete anuntam ca iubitul nostru frate, fiu si prieten George a murit in pace in casa sa, in perioada Craciunului", a anuntat impresarul artistului, citat de AP, informeaza CNN.

Politia britanica din Thames Valley a fost chemata la o resedinta din Goring-on-Thames putin dupa ora 14:00, duminica, si a confirmat ca un barbat de 53 de ani a fost gasit mort la fata locului.

Moartea a fost neasteptata, insa nu este considerata suspecta.

Wham! a dat lovitura cu hituri ca "Wake me up before you go-go" sau "Careless Whisper". Apoi, George Michael si-a lansat cariera solo, iar albumul sau de debut "Faith" s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare.

Momentul de curaj in care a anuntat ca este homosexual

In 1998, intr-un interviu exclusiv pentru CNN, Michael a anuntat ca este homosexual.

"E un moment la fel de bun ca oricare altul. Vreau sa anunt ca nu am nicio problema ca oamenii sa stie ca sunt intr-o relatie cu un alt barbat. N-am mai fost cu o femeie de aproape 10 ani", spunea atunci George Michael, socand o lume intreaga.

Anuntul a venit la scurt timp dupa ce a fost prins in flagrant in toaleta unui parc din Beverly Hills de catre un politist sub acoperire. Michael, pe numele sau real Georgios Kyriacos Panayiotou, a platit o cautiune de 500 de dolari si a cerut scuze fanilor, cerandu-le sa ii fie in continuare alaturi.

Iata cateva dintre celebrele sale piese:

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#George Michael murit, #George Michael deces, #George Michael moarte , #murit