George Michael lasa in urma o avere. Nu era casatorit, nu avea copii, cine il va mosteni?

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 18:12
49564 citiri
George Michael lasa in urma o avere. Nu era casatorit, nu avea copii, cine il va mosteni?
Foto: captura YouTube / Tattoo Design

La scurt timp dupa ce vestea mortii lui George Michael s-a raspandit in toata lumea, analistii au inceput sa estimeze averea lasata in urma de celebrul artist britanic, iar apropiatii sa faca dezvaluiri despre actele lui filantropice.

Conform celor de la Celebrity Net Worth, cariera muzicala de exceptie si premiile primite de-a lungul celor aproape 4 decenii de activitate i-au adus cantaretului englez o avere estimata la circa 200 de milioane de dolari, informeaza International Business Times.

Ce se va intampla cu toate bunurile sale dupa moartea sa neasteptata ramane insa un mister. George Michael nu era casatorit in momentul in care a incetat din viata. De fapt, el nu a fost niciodata casatorit legal, conform celor de la Bustle. De asemenea, nu a avut niciodata copii.

Totusi, celebrul star britanic a avut diversi membri ai familiei implicati in afacerile sale, relateaza BBC, care face trimitere la declaratia data de agentul artistului, prin care i-a anuntat, duminica, tristul sfarsit.

Acesta i-a mentionat pe tatal si fratele lui George, care au cerut admiratorilor si presei sa trateze cu respect acest moment tragic din viata lor.

O alta membra a familiei, cu care insa George Michael a avut o relatie mai tensionata, este sora lui, relateaza reporterii britanici. Aceasta l-a acuzat in trecut ca nu o ajuta financiar, iar in 2004 a fost evacuata din apartamentul ei din Londra.

Cum natura relatiei lor nu a fost clarificata de familie dupa decesul artistului, nu este exclus ca aceasta sa apeleze la instanta pentru a participa la impartirea averii.

Pe de alta parte, presa britanica a scris, luni, despre donatiile generoase pe care George Michael le-a facut in secret in timpul vietii sale.

Fondatoarea si presedintele "Childine", Esther Rantzen, l-a descris ca pe un extraordinar de generos filantrop, scrie The Sun.

Starul britanic ar fi donat numeroase sume sau obiecte de valoare pentru descoperirea unor tratamente, chiar si 25.000 de lire unei femei care plangea intr-o cafenea din cauza datoriilor pe care nu putea sa le achite.

Rantzen a mai dezvaluit ca a ajutat numerosi copii cu banii donati la Childine de artist, iar o parte din sume ar fi sustinut cercetarile pentru eradicarea virusului HIV si a altor boli cu transmitere sexuala.

George Michael "s-a stins din viata in liniste, acasa", in urma unei probleme cardiace, fiind gasit in dimineata de Craciun, dupa cum a precizat managerul sau, Michael Lippman.

Citeste mai multe despre viata lui George Michael si asculta-i cele mai cunoscute cantece.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#George Michael avere , #murit