George Pușcaș, reacție șocantă după retrogradarea naționalei: “A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 01:10
5902 citiri
George Pușcaș, reacție șocantă după retrogradarea naționalei: “A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”
George Pușcaș

George Puşcaş a declarat, luni seară, după meciul României cu Bosnia, scor 4-1, că a fost o seară plăcută din toate punctele de vedere şi că deşi tricolorii au retrogradat, ei trebuie să se gândească la partea pozitivă a jocului lor.

“A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere. Trebuie să ne uităm mai mult la asta şi să luăm tot ce e mai pozitiv din victoria asta. Ăsta e singurul lucru negativ, e greu când închei grupa cu victorie şi retrogradezi. Tocmai de aceea trebuie să luăm ce e mai bună, să formăm grupul şi să continuăm. Nu mă afectează criticile, sunt imun. Îmi plac criticile constructive. Eu sunt pe teren, ei sunt în faţa televizorului. Aceste două jocuri trebuie să fie un punct de plecare şi să ne îndreptăm spre victorii cât mai multe”, a spus Puşcaş la Digi Sport.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

#George Puscas, #nationala, #Romania, #retrogradare , #nationala