George Simion acuză PSD de hărțuire. La Gorj, primarul unei comune ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR

Luni, 20 Mai 2024, ora 10:16
1307 citiri
George Simion acuză PSD de hărțuire. La Gorj, primarul unei comune ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR
George Simion, presedintele AUR FOTO Facebook /George Simion

Liderul AUR, George Simion, susține că partidul său a devenit ținta unor atacuri tot mai grave din partea PSD. Cea mai nouă acuzație este că primarul unei comune din județul Gorj, ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în braţe.

Simion a publicat pe o rețea socială acuzații grave la adresa PSD. Liderul AUR susține că Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, a lovit intenționat susţinători AUR de la volanul mașinii sale, iar printre victime se numără și o tânără mamă.

„Alţi membri AUR erau atacaţi pe străzi în timp ce se aflau într-o acţiune electorală. De data aceasta s-a întâmplat în Gorj, localitatea Băceşti. Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, a intrat cu maşina într-un grup de susţinători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în braţe. În urma impactului, tânăra a fost transportată de urgenţă la spital. Ce a făcut primarul PSD? A fugit de la locul accidentului, s-a baricadat în birou şi a făcut de urgenţă un live, crezând că minciunile îl vor scăpa de închisoare”, a scris liderul AUR pe pagina oficială.

Un alt incident a avut loc și la Buftea, susține Simion, unde „oamenii primarului i-au ameninţat pe membrii şi simpatizanţii AUR, pentru că au îndrăznit să apară la 'Zilele Ilfovului'”.

„În timp ce ei ne acuză pe noi de extremism, candidaţii noştri sunt agresaţi pe stradă, corturile noastre electorale sunt sfâşiate peste noapte, ba chiar sunt furate de către angajaţii primăriei, aşa cum s-a întâmplat în sectorul lui Negoiţă din Capitală. S-a ajuns până în punctul în care mulţi angajaţi din structurile bugetare sunt monitorizaţi, la propriu, de către superiori pentru a vedea dacă aceştia urmăresc activitatea mea sau a AUR pe reţelele de social media. Securitatea ar fi mândră”, mai spune Simion.

George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a fost invitatul ultimei ediții din rubrica „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre rezultatele AUR la alegerile de pe 9...
Consilier local, mort la scurt timp după alegeri. „S-a plâns colegilor că-l doare capul, dar nu și-a permis o pauză în timpul campaniei”
Consilier local, mort la scurt timp după alegeri. „S-a plâns colegilor că-l doare capul, dar nu și-a permis o pauză în timpul campaniei”
Un consilier local din Călan, județul Hunedoara a murit în urma unui atac de cord a doua zi după alegeri. Mircea Tat, în vârstă de 40 de ani era consilier local al PSD în orașul Călan,...
#George Simion AUR, #psd aur, #campanie electorala, #alegeri locale 2024 , #AUR
  1. Reacția USR, după ce a fost etichetat drept partid „marxist" de către Rareș Bogdan / Care sunt șansele de împăcare cu Dacian Cioloș
  2. Cum se fură voturi în 2024: „Au apărut noi metode”
  3. Un birou electoral din Costineşti a cerut anularea alegerilor. BEC nu a luat încă o decizie
  4. Nicolae Ciucă îl trage de mânecă pe partenerul de guvernare Marcel Ciolacu. "Ar trebui să aibă puţină smerenie"
  5. O comisie de votare din Botoșani a recunoscut public că a inversat rezultatul alegerilor într-un sat. Pe cine au dat vina pentru eroare
  6. Nici n-a câștigat bine al doilea mandat că Nicușor Dan se gândește deja la următorul. "Îmi doresc și un al treilea"
  7. George Simion: „99,9% sunt candidat la prezidențiale”. Ce n-a mers în strategia AUR pentru alegeri VIDEO
  8. "Mandat european pentru ultrașii de dreapta români"
  9. Clotilde Armand, ironizată de cel care a învins-o în alegeri. George Tuță: "Următoarea etapă este să-i dea în judecată pe cetățeni că nu au votat cu ea"
  10. Reacția AEP după cererile de demisie ale președintelui Toni Greblă: "Numărarea voturilor sau centralizarea rezultatelor nu intră în atribuţiile noastre"