George Simion a anunțat când se însoară și invită toți românii la nuntă: "Ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit"

Sambata, 11 Iunie 2022, ora 12:07
11853 citiri
George Simion a anunțat când se însoară și invită toți românii la nuntă: "Ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit"
George Simion alături de logodnica sa

Președintele AUR, George Simion, a anunțat data la care a programat nunta cu logodnica sa, sâmbătă, 11 iunie, într-o postare pe Facebook.

Acesta a precizat că evenimentul va avea loc pe 27 august și i-a invitat pe români să fie prezenți.

George Simion a indicat și locația, satul Oveselu din județul Vâlcea:

"Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!"

"Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți.", a scris George Simion pe Facebook.

Cine este logodnica lui George Simion

Pe 8 martie 2022, George Simion și logodnica sa, Iulia, au apărut pentru prima dată împreună pe rețelele de socializare, adunând imediat mii de like-uri.

Viitoarea soţie a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent este controlor financiar la o multinațională din Franța.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politianul, potrivit evz.ro.

Reacții din partea fanilor

Postarea a strâns în doar două ore 10.000 de aprecieri, 4000 de comentarii și sute de distribuiri.

Cei mai mulți și-au exprimat entuziasmul în comentarii:

"Foarte tare, să adresezi poporului o invitație la nunta ta! Felicitări pentru curaj, George și pentru dorinta de-a avea oamenii cu suflet lângă tine!"

"Am să mă asigur că va fi cea mai frumoasă muzică a României"

"Domnule Simion nu mai spune dinainte, că bagă ăștia iarăși carantina!La cât sunt de nemernici te poți aștepta la orice! Casă de piatra și ne vedem la nuntă! Dacă un pahar cu apă beau, dar tot vin!"

"Venim cu drag, dar să ne spuneți unde. Nunta va fi cu dar sau fără?"

"Mai bine faci o masă câmpenească dacă te uiți în istorie cu 20 de porci mari, același număr de vite, viței, curcani si vreo 10 poloboace cu vin și rachie și lăutari pe măsură, este un sfat și ia-l ca atare, în rest casă de piatră și copii cât dă Domnul."

"Cam așa am gândit-o", a răspuns George Simion.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Doi vecini Ia telefon: - Ce faci, Ioane? - Bine. În Maldive! - În Maldive? Ce faci acolo? - Vacanță, distracție. Mai o plajă, mai un cocktail, mai un sushi. Tu? - Eu în...
#George Simion AUR, #nunta, #Logodnica, #data, #locatie, #invitatie, #romani, #autocare, #judete , #Stiri George Simion