Simion îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu să promită că nu vor accepta căsătoriile gay: „Nicolae, Marcele, aţi auzit?”

Marti, 21 Mai 2024, ora 14:31
1438 citiri
Simion îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu să promită că nu vor accepta căsătoriile gay: „Nicolae, Marcele, aţi auzit?”
FOTO: Facebook / George Simion

Liderul AUR George Simion a lansat i-a provocat, marți, 21 mai, pe Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, să promită că nu vor propune niciodată legi prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de acelaşi sex în România.

„Tot văd de la o vreme că atât PSD, cât şi PNL încearcă cu disperare să se caţere pe valul naţionalist, folosind fel şi fel de sloganuri sau simboluri care te-ar face să crezi, dacă ai fi neiniţiat, că ambele partide au virat puternic la dreapta. Nu este nimic mai mult decât un calcul cinic, atât Ciucă, cât şi Ciolacu ştiind foarte bine că poporul român este unul mai conservator de fel. Trebuie doar să ne uităm la activitatea europarlamentarilor PSD şi PNL pentru a înţelege pentru cine se luptă aceştia cu adevărat la Bruxelles. Nu pentru voi, românii care i-au trimis acolo, ci pentru toate minorităţile sexuale, pentru toate rapoartele care interzic folosirea cuvintelor «mamă» şi «tată». Una zic în ţară, alta votează în afară!”, a declarat George Simion, pe site-ul personal.

El a mai spus că „la fel de duplicitar s-au comportat şi în timpul Referendumului pentru Familie”.

„Ştiau că ar fi un act de sinucidere politică dacă s-ar fi împotrivit, pe faţă, acestui demers, aşa că au preferat să îl susţină declarativ chiar şi atunci când era clar că scopul lor principal era sabotarea referendumului. Lucru care le-a şi reuşit într-un final. Eu unul m-am săturat până peste cap de duplicitatea asta, de felul ăsta de a face politică. Nimeni nu îşi asumă nimic, nimeni nu vrea să rişte să calce pe bec şi să supere o minoritate care a devenit, în ultimii ani, aproape de neatins în spaţiul vestic. Ei bine, poate ar fi mai bine să vedem ce gândesc cu adevărat politicienii din România”, a completat liderul AUR.

Acesta i-a provocat public pe liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, să îşi asume deschis poziţia cu privire la căsătoriile persoanelor de acelaşi sex.

„Nicolae, Marcele, aţi auzit? Vă provoc public să vă asumaţi deschis poziţia în privinţa căsătoriilor persoanelor de acelaşi sex! Vă provoc tot public să le explicaţi românilor de ce europarlamentarii PSD şi PNL votează cot la cot toate bazaconiile puternic ideologizate de la Bruxelles care au ca scop coruperea copiilor noştri! Românii au dreptul să ştie aceste lucruri, mai ales acum în prag de alegeri! Nu mai merge pe furiş, aşa cum v-aţi tot obişnuit până acum. Au apus vremurile în care puteaţi să minţiţi votanţii români din ţară, spunându-le că astfel de legi sunt luate peste capul vostru la Bruxelles. În anul 2024 cu toţii ştim cum votaţi cu adevărat, tembelilor! Haideţi băieţi, curaj! Sau nu vă dau voie Klaus Werner Iohannis şi Ursula von der Leyen să vă exprimaţi poziţiile adevărate? Românii merită să ştie adevărul!”, a conchis Simion.

George Simion, despre candidatura pentru funcția de președinte al României: „Am făcut multe greşeli, dar am fost capabil să ajung până aici”
George Simion, despre candidatura pentru funcția de președinte al României: „Am făcut multe greşeli, dar am fost capabil să ajung până aici”
George Simion, preşedintele AUR a transmis, sâmbătă, 15 iunie, un „manifest” prin care îşi anunţă oficial candidatura la funcţia de preşedinte al României, în care afirmă că face...
Conducerea AUR a decis ca George Simion să fie candidatul partidului pentru funcția de președinte al României
Conducerea AUR a decis ca George Simion să fie candidatul partidului pentru funcția de președinte al României
Alianţa pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, 15 iunie, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României. În urma votului...
#George Simion AUR, #PSD PNL, #legi, #lgbtq , #AUR
  1. Ultimele rezultate parțiale publicate de BEC. Unde se organizează un nou tur de departajare între candidați
  2. Florian Coldea ar fi fost consilierul secret al premierului unei țări NATO din Balcani. Legăturile cu un cunoscut cartel al drogurilor
  3. Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
  4. Ultima spaimă a Dianei Șoșoacă: A cerut să-i fie pus telefonul în frigider. „Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul”
  5. Mircea Geoană nu vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale. „Va fi anul independenților”
  6. Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”
  7. Un nou protest pentru renumărarea voturilor de pe 9 iunie, organizat în Piața Victoriei. Ce transmit organizatorii participanților
  8. Cele mai noi rezultate provizorii ale alegerilor locale. PSD se menține în fruntea clasamentului
  9. Mircea Geoană, discurs cu iz electoral: ”România are nevoie să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate”
  10. George Simion, despre candidatura pentru funcția de președinte al României: „Am făcut multe greşeli, dar am fost capabil să ajung până aici”