George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"

Sambata, 09 Decembrie 2023, ora 11:18
6200 citiri
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion FOTO Facebook/ George Simion

Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale”, a transmis George Simion.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de AUR, în cadrul deplasării a discutat cu Marco Campomenosi, şeful delegaţiei partidului Lega din Italia, despre drepturile românilor din Italia.

Totodată, liderul AUR s-a întâlnit şi cu unul dintre liderii politici importanţi din Polonia. Este vorba despre Beata Szydło, europarlamentar polonez şi prim-ministru al Poloniei în perioada 2015 – 2017.

”La finalul întâlnirii, George Simion a atras atenţia că este necesar să existe la nivel european o voce puternică împotriva schimbării nedemocratice a tratatelor Uniunii Europene de către un corp de birocraţi nealeşi de nimeni”, au transmis reprezentanţii AUR.

”Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale, care a început, pe modelul comisarilor sovietici, să dicteze şi să impună pentru ţările noastre noi reguli. Cum vor să o facă? Prin schimbarea nedemocratică a tratatelor Uniunii Europene. Avem nevoie de oameni puternici, bărbaţi şi femei puternice, ca prieteni, ca aliaţi, precum doamna Beata Szydło, pentru apărarea unei Europe a naţiunilor şi a unei Europe creştine”, a declarat preşedintele AUR, citat în comunicatul de presă.

Potrivit datelor transmise de AUR, ca urmare a întâlnirii cu europarlamentarul polonez Beata Szydło, George Simion a transmis şi un îndemn către femeile din România: ”Avem nevoie de doamne în politică! Aştept toate româncele în AUR!”.

Beata Szydło a fost o voce critică a numeroaselor politici ale Uniunii Europene, în special în ceea ce priveşte imigraţia, şi şi-a apărat ferm guvernul de criticile altor lideri ai UE. În timpul mandatului său, ea s-a clasat pe locul 31 în clasamentul revistei Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume şi pe locul 10 printre cele mai influente femei lideri politici.

Este membru al Parlamentului European (MEP) din 2019, aleasă din partea partidului Lege şi Justiţie (PiS). Aceasta a ocupat anterior funcţia de prim-ministru al Poloniei din 2015 până în 2017, devenind a treia femeie prim-ministru din Polonia. În prezent, este vicepreşedinte al grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Dan Bittman, posibil candidat AUR pentru primăria Sectorul 1. George Simion: ”Invit toţi candidaţii de oriunde să vină la mine”
Dan Bittman, posibil candidat AUR pentru primăria Sectorul 1. George Simion: ”Invit toţi candidaţii de oriunde să vină la mine”
Preşedintele AUR George Simion susţine că va accepta în continuare ”oricâţi traseişti e nevoie” pentru a învinge PSD şi PNL la alegerile locale, care vor fi comasate cu cele...
Acuzații grave la adresa lui Simion aduse de premierul Republicii Moldova: ”Face parte din efortul de destabilizare. I-am comunicat și premierului Ciolacu”
Acuzații grave la adresa lui Simion aduse de premierul Republicii Moldova: ”Face parte din efortul de destabilizare. I-am comunicat și premierului Ciolacu”
Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat luni seara, 19 februarie, că liderul AUR, George Simion, este un element destabilizator și că autoritățile de la Chișinău au luat...
#George Simion, #simion aur, #aur, #Bruxelles , #Stiri George Simion