George Simion, vorbe mari despre Ungaria și Viktor Orban

Joi, 30 Martie 2023, ora 05:57
3579 citiri
George Simion, vorbe mari despre Ungaria și Viktor Orban
George Simion a laudat Ungaria FOTO facebook

Președintele AUR, George Simion, a fost invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de la GSP, unde a vorbit despre implicarea guvernului maghiar în sport.

"Cu riscul de a-i supăra pe unii și de a-mi atrage comentarii ca Putinistul de Simion, eu fiind cel mai rusofob președinte de partid în momentul de față!, o să spun acum o afirmație care doare. Națiunea maghiară are conducători în acest moment, națiunea maghiară este condusă ca o națiune demnă", a spus Simion.

"Faptul că ne atacă pe noi, faptul că nu toate ieșirile lui Viktor Orban sunt benefice, e pentru că Bucureștiul permite mult prea mult. Politica de susținere a sportului dusă de Budapesta este lăudabilă. Guvernul de la București ar trebui să facă mult mai multe! Eu nu prea văd diferențe la clasa politică ce ne-a condus din '90 până acum... În atitudinea generală față de sport, învățământ, sănătate. Un popor mai sărac în resurse, cum este cel maghiar, își permite să investească în sport!", a mai afirmat acesta.

"Noi avem resurse, suntem una dintre țările cele mai bogate din Europa, dar nu vrem! Avem un blocaj psihic și la nivelul clasei conducătoare care e aceeași în ultimii 30 de ani. Din acest punct de vedere, nu am ce să-i reproșez lui Viktor Orban", a încheiat politicianul.

#George Simion, #Ungaria, #laude, #Viktor Orban, #cuvinte mari , #stiri sociale