Tatăl lui George Simion, condamnat pentru ultraj. Unul dintre nași, condamnat penal de 4 ori. Liderul AUR: "De acum o să cer cazierele tuturor celor cu care mă văd"

Vineri, 16 Septembrie 2022, ora 14:25
6842 citiri
Tatăl lui George Simion, condamnat pentru ultraj. Unul dintre nași, condamnat penal de 4 ori. Liderul AUR: "De acum o să cer cazierele tuturor celor cu care mă văd"
Imagine de la nunta lui George Simion FOTO Facebook / George Simion

Unul dintre nașii liderului AUR, George Simion a avut cazier penal până în 2020.

În urmă cu 2 ani, Ștefan Voloșeniuc și-a șters din acest document infracțiunile de conducere fără permis și fugă de la locul accidentului printr-o cerere de reabilitare judecătorească, scrie g4media.

Simion a afirmat că Ștefan Voloșeniuc a cumpărat berea și apa plată de la nunta sa.

Bucătarul de la nunta lui George Simion a fost extrădat în 2005 din Austria ca să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru furt calificat, iar în 2015 a fost condamnat, din nou, pentru lovirea unei femei.

În 2021 judecătorii i-au admis cererea de reabilitare.

Tatăl lui George Simion, Constantin, a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj.

Conform rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, în două incidente separate, pe 5 septembrie 2016 și 15 aprilie 2017, Simion Senior a agresat cinci polițiști de la Secțiile 11 și 13 de Poliție din București în timp ce aceștia se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Referitor la condamnările celor trei persoane, George Simion a declarat pentru G4Media că ”Nu vă pot confirma nimic din ceea ce susțineți. Primul lucru pe care îl voi face de acum înainte e să cer cazierele tuturor celor cu care mă văd. Și aș mai vrea să adaug că am stropit-o pe Gina cu apă în clasa a 3-a”.

#George Simion, #Tata, #nas, #bucatar, #condamnari, #cazier , #Stiri George Simion