Cum va arăta rochia de mireasă a soției lui George Simion. ”Este exact cum mi-am dorit”

Vineri, 26 August 2022, ora 11:11
4957 citiri
Cum va arăta rochia de mireasă a soției lui George Simion. ”Este exact cum mi-am dorit”
George Simion și viitoarea lui soție vor purta la nuntă ținute cu elemente tradiționale din zona Bărăganului FOTO Faceboook/George Simion

Rochia de mireasă a viitoarei soții a lui George Simion este o reinterpretare a unui costum popular din zona Ialomiței și a fost creată în atelierul unei basarabence, a decarat, într-un interviu pentru click.ro, Ilinca.

”Este o rochie de mireasă tradițională complet. Este exact ce mi-am dorit eu și cum mi-am dorit eu să fie, dar cu influențe tradiționale, din zona mea, Ialomița, Bărăgan”, a explicat tânăra.

Aceasta a precizat că rochia va avea inclusiv o trenă lungă de patru metri. În ciuda complexității ținutei, Ilinca a mărturisit că a avut nevoie doar de două probe pentru a decide forma definitivă a rochiei.

Tânăra mireasă va fi însoțită la altar de opt domnișoare de onoare și ele îmbrăcate într-o ținută cu influențe tradiționale.

”Ele au o fustiță cu voal și un corset tradițional. Sunt foarte frumoase. Sunt extraordinar de frumoase. În urma acestor corsete, toată lumea a vurt să aibă așa”, a spus viitoarea doamnă Simion.

Cum a anunțat deja, mirele va purta și el tot o ținută tradițională, o ie realizată într-un atelier din Vâlcea, pantaloni și cizme, dar și o ”capă neagră” pe care a împrumutat-o de la un prieten ”pentru că nu găseam ceva care să ne placă”.

Simion a explicat că motivele populare de pe ia lui de ginere sunt aceleași care se regăsesc și pe rochia miresei, dar și pe verighete.

”Avem aceleași motive populare pe noi pe care le avem și pe verighete”, a spus George Simion.

Nunta liderului AUR va avea loc sâmbătă, 27 august, în comuna Măciuca din județul Vâlcea. La eveniment sunt așteptați să participe poeste 10.000 de nuntași.

#George Simion, #nunta george simion, #nunta, #rochie mireasa , #Stiri George Simion
Comentarii
S
sangerece.stelian
rank 1
Felicitari, George Simion!
B
basil77
rank 2