Ce-a făcut proaspăta soție a lui George Simion înainte de nuntă: ”Și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani. Mi-e milă de fetița asta!”

Miercuri, 31 August 2022, ora 16:50
9794 citiri
Ce-a făcut proaspăta soție a lui George Simion înainte de nuntă: ”Și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani. Mi-e milă de fetița asta!”
George Simion și Ilinca Munteanu

Ilinca Munteanu, proaspăta soție a liderului AUR, George Simion, e protagonista unor dezvăluiri picante făcute de senatoarea Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid a politicianului.

Într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu, Diana Șoșoacă a declarat că nu înțelege pasul făcut de Ilinca Munteanu, care și-ar fi părăsit fostul iubit pentru a se căsători cu George Simion.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă.

„Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică”, a mai spus senatoarea.

#George Simion, #Ilinca Munteanu, #sotie, #iubita, #Diana Sosoaca , #stiri politice