Liderul AUR anunță comploturi în 2024: ”Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră”

Vineri, 01 Decembrie 2023, ora 17:40
3915 citiri
Liderul AUR anunță comploturi în 2024: ”Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră”
George Simion, liderul AUR FOTO Facebook/ George Simion

Preşedintele AUR George Simion a declarat, vineri la împlinirea a 4 ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea se apropie de 100.000 de membri. El i-a îndemnat pe colegi să nu se îndoiască de faptul că anul viitor, fiind unul electoral, vor fi multe tentaţii.

„Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi”, a mai precizat Simion, care a adăugat că trebuie menţinută „calea dreaptă” şi „calea neamului românesc”, iar „Dumnezeu este cu noi”. La rândul său, preşedintele CNC al AUR Claudiu Târziu le-a transmis colegilor să aibă încredere că AUR va izbândi, în 2024.

„Atât vreau să vă rog, acum că ne apropiem de cifra de 100.000 de membri în mişcarea AUR. Aţi văzut întâmplându-se minuni. Aţi văzut fel şi fel de acuze închipuite care s-au răsturnat a doua zi, pentru că întotdeauna adevărul biruie. Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii. Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi. Atâta timp cât noi mergem pe calea dreaptă, pe calea neamului românesc, atâta timp cât nu îi ascultăm pe detractori, atâta timp cât noi ştim ce avem de făcut şi ce am făcut în aceşti 4 ani ca să ţinem linia dreaptă pentru cei patru piloni pe care îi avem. Nimeni nu ne poate învinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este împotriva noastră? Vă mulţumesc din suflet, oameni de AUR. Vă iubesc. Mergem până la capăt”, a afirmat George Simion.

Totodată, preşedintele CNC al AUR Claudiu Târziu a precizat că partidul va izbândi, iar România „îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii”.

„Să avem încredere că vom izbândi, că în 2024, prin AUR, România îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii. Asta avem de făcut, pentru asta luptăm şi nu avem odihnă nicio clipă. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Târziu.

Congresul Extraordinar al AUR va avea loc, sâmbătă de la ora 9.00. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar la Congres vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia pentru anul electoral 2024.

De asemenea, duminică, partidul AUR va prezenta candidaţii pentru alegerile europarlamentare, la un eveniment regional organizat la Alba Iulia, unde candidaţii AUR pentru Parlamentul European îşi vor face cunoscute proiectele cu care îşi propun să reprezinte România în forul legislativ european, mai arată comunicatul de presă al formaţiunii.

Quarterly Report - Editia 4

Simion îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu să promită că nu vor accepta căsătoriile gay: „Nicolae, Marcele, aţi auzit?”
Simion îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu să promită că nu vor accepta căsătoriile gay: „Nicolae, Marcele, aţi auzit?”
Liderul AUR George Simion a lansat i-a provocat, marți, 21 mai, pe Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, să promită că nu vor propune niciodată legi prin care să fie acceptate sau legiferate...
Primarul PSD care a lovit cu mașina o susținătoare AUR ar fi consumat substanțe interzise. Poliția așteaptă rezultatele analizelor
Primarul PSD care a lovit cu mașina o susținătoare AUR ar fi consumat substanțe interzise. Poliția așteaptă rezultatele analizelor
Primarul PSD al comunei Stejari, Robert Ionuţ Păiuşi, este cercetat de poliție în incidentul în care este acuzat de George Simion că a intrat cu maşina într-un grup de susţinători AUR...
#George Simion, #George Simion AUR, #an electoral 2024 , #Stiri George Simion